Inca nimic...
Sa vedem pana la 19...
Versiune printabilă
Inca nimic...
Sa vedem pana la 19...
și eu am aceeași problemă - tranzacția făcută luni seara în contul de ING și încă nimic. probabil că e o chestiune generală asta cu delay-ul din ultima vreme?
:))
O fi primit banii AndyM ?!
Multumesc pentru negative, insa mesajul meu era doar un raspuns ironic la cel de dinainte.... (care dezgropase threadul)... nu mai fac glume ca vad ca sunteti rautaciosi...
Citat:
21st February 2011, 13:19 #11
AndyM's Avatar AndyM AndyM is offline
Membru SeoPedia
------------------
Au trecut 4 zile si nu mi-am primit banii
Pfuuuuuuuuu... Doar 2 omeni fara simtul umorului pe-aici (si justitiari pe deasupra, combinatia perfecta si letala), mai mir, ma asteptam la cel putin 7-8. :DCitat:
0 out of 2 members found this post helpful. Did you find this post helpful ? Yes | No
UPDATE: s-au facut 3, cred ca m-am grabit, baieti, sunteti pe drumul cel bun. :)
@Marius P.: Ironia pentru Kelt (an inscriere: 2010; 222 posturi) nu-si avea rostul, asa a considerat ca e mai bine, sa "se lipeasca" de un topic deja existent.
Poate un membru mai nou putea fi acuzat de "dezgropaciune" in goana dupa posturi.
PS: Puteai sa postezi in topicul 257 cu link catre acea postare, nu neaparat ca sa nu iei negative, era mai practic, acolo e locul pentru fun. Pe mine m-a distrat, dar... :P
Eu ti-am dat pozitiv pentru a incerca sa compensez ce patesti, nu pentru merite. ;)
Ok, haideți să explic, pentru că da, acum mi se pare și mie funny.
Eram ieri la muncă și-mi tot verificam ING-ul să văd de bani. Dau search Google să văd dacă a mai pățit cineva în ultima vreme așa ceva (să primească târziu) și dau de topicul seopedia pe prima poziție. Coincidența a făcut ca postul să fi fost scris tot în 19-20 ianuarie. Cine să se mai uite la an? :))
revenind la subiect....kelt..la mine a durat si 7 zile....
Astazi pana in 12 ar trebui sa-i primesti, am patit si eu exact aceeasi treaba, la bcr, de obicei se intampla cand primesti o suma de bani in paypal si imediat dai withdraw.