-
10 advertoriale gratis
Unul din site-uri a inceput brusc sa creasca, asa ca ofer celor interesati sa publice advertoriale cu link-uri nofollow pe 99md.info 10 advertoriale gratuite. minim 250 de cuvinte, maxim cate vreti. Articole evident unice, daca e posibil legate de oferte diferite. Spor!
-
-
-
-
-
-
-
7. Eu, iti trimit articolul in seara aceasta.
-
-
-
10. Mama... vreau si eu. (Ghita ciobanul in reclama la Vodafone).
Ma inscriu si eu. Multumesc.
-
Inca unul si se inchide lista asta! Lukian a postat pe alt site, ca nu se potrivea nisa. Deci astept pe PM articolele pentru postare! (eu sunt Gogu Ciobanul - pe bune!)
-
Din pacate content writer-ul meu nu raspunde de mai bine de 3 zile, asa ca sunt nevoit sa renunt din lipsa de continut. Imi cer scuze.
-
Fium, vin cu articolul undeva prin 10.01 daca e ok.
-
Vreau si eu daca mai este loc si nu l-a luat nimeni pe cel eliberat.
-
Bogdan, in ca nu am primit nimic pentru locurile ramase libere, deci trimite articolul daca e gata.
PS: cei inscrisi deja sunt rugati sa le trimita sau sa spuna o data pana la care vor trimite articolele.
-
-
Citat:
Postat în original de
Dragoș
Mai sunt locuri libere ?
Mai sunt! :)
-
o sa trimit articolul pe undeva intre 6-11 ianuarie. daca nu sunt eligibil poti da la altcineva!
-
Ofer inca 2 advertoriale gratuite Stomatologie, de preferat Implanturi dentare.
-
Scuze de intarzierea cu care raspund.
Las locul meu liber pentru altcineva, imi cer scuze daca te-am tinut incurcat.
-
Cele 10 s-au dat, asa ca adaug 3 advertoriale gratis nisa telefoane pe android.4mob.info si 3 pe apple-service.4mob.info
Unice, related, 350 cuv, 1 link
-
-
4 advertoriale pe aceiasi nisa : bani, imprumuturi, banci , finante, etc ... pe imprumut-provident.e4ro.com PA 34
minim 350 de cuvinte, 1 link, o poza
primul venit primul servit.
-
o sa trimit si eu unul maine pe imprumuturi. merci.