Daca e vreun cupon nerevendicat, sunt si eu interesat. ms!
Versiune printabilă
Daca e vreun cupon nerevendicat, sunt si eu interesat. ms!
Am primit cuponul, si ii multumesc lui srk. Zilele astea fac si eu utilizare pe noul host
am primit si eu cuponul, acusica pun domeniul pe el
si eu am primit, urmeaza sa urc primul site.
Salutari,
Cei 10 au primit cuponul, o parte au creat contul deja iar restul mai au timp 2 saptamani sa o faca.
Pentru ca au fost mai multi doritori decat cupoane doresc sa incerc sa le ofer si la restul o oferta, din pacate nu pot acorda mai multe conturi 100% gratuite in acest moment.
Pentru cei care mai doresc un cont puteti folosii cuponul "642" la orice pachet de gazduire de pe HostHash & All about hosting pe 6 luni si veti plati doar 2 (4 luni gratuite) iar dupa ce expira e valabila reducerea de 25% din oferta initiala. Se pot comanda maxim 20 conturi cu aceasta oferta si cuponul e valabil pana in 10 Mai.
De azi se pot comanda si domenii, putin mai tarziu va fi lansat si shared-ul in olanda.
Vps-urile in SUA vor fi lansate in 1-2 zile (vin cu o oferte si pentru ele) iar restul ofertelor care le vedeti pe site, in maxim 1 luna.
Pentru orice tip de intrebari ma puteti contacta prin forum sau prin site-ul de mai sus.
O zi placuta,
Zoli.
Am uitat sa mentionez mai repede, e si locatia din Olanda (amsterdam) disponibila, mai sunt doar 5 cupoane disponibile la "642".
Paste fericit.
A trecut ceva de cand tin cateva site-uri la hosthash deci pot lasa un mic review.
Cel putin pana acum nu am ce sa le reprosez. Viteza de incarcare buna chiar foarte buna, suportul la fel iar uptime-ul in perioada aceasta cred ca fost 100%. Initial am zis sa profit de pachetul gratuit pentru a hosta niste site-uri de sustinere, insa ma gandesc serios ca in viitorul apropiat sa imi mut cateva din site-urile importante la ei.
Cu alte cuvinte, recomand Host Hash.