Public advertoriale gratuite pe City Fashion
Evident continut unic, texte de calitate, minim 400 de caractere si cat de cat pe nisa - frumusete, femei, diete, etc.
Versiune printabilă
Public advertoriale gratuite pe City Fashion
Evident continut unic, texte de calitate, minim 400 de caractere si cat de cat pe nisa - frumusete, femei, diete, etc.
Accepti pentru siteul cu ciocolate din semnatura?
Accepti articol legat de jocuri online pentru copii? Mersi.
Adrian, noteaza-ma pe mine te rog cu un articol. Nu il am scris, dar in maxim 2 zile, il ai pm. Nisa site-ului meu e fashion. Te rog sa imi zici, cate link-uri accepturi in articol?
Multumesc
Salut ma bag si eu cu ceva despre alimentatie femei. Ma primesti? Articolul probabil saptamana viitoare pentru ca saptamana aceasta sunt foarte ocupat.
Ai PM ;)
TRimit si eu zilele astea, daca se mai poate
Salut,
O sa trimit si eu zilele acestea.
Multumesc.
Si eu o sa trimit! Mersi
O sa trimit si eu ! Mersi
Am publicat azi unul si am programat inca 3 de la cei care mi le-au trimis, in ordinea in care au facut-o, respectiv:
Matei - 7 martie
Costin - 8 martie
Clax - 9 martie
machete - 10 martie
Astept in continuare pentru a le programa cate unul pe zi, in ordinea in care le primesc.
Trebuie sa fie pe nise conexe cu fashion / femei / sanatate / cadouri / casa si gradina, etc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ivan - 11 martie
Merci fain.
Salut,
Pot sa trimit si eu ? Merci.
Ok. Pregatesc ceva si revin cu articol. Merci.
Pe 15 ale lunii, mai e valabil ?
Cine mai vrea sa publice, sa-mi trimita direct advertorialul (HTML formatat) prin PM. Primul venit, primul servit. Am programate pana pe 13 martie. In rest, astept articole.
Sunt articole programate pana pe 17 martie, inclusiv. Cei care mai doresc le pot trimite in format HTML.