Am primit si eu primul raport. Este perfect. Recomand cu caldura. Merci
Versiune printabilă
Am primit si eu primul raport. Este perfect. Recomand cu caldura. Merci
Am comandat la Ann inscrierea in directoare straine.
Totul a functionat perfect: comanda, raportul saptamanal si raportul final.
Rapoartele arata foarte bine, chiar prea bine pentru o persoana tehnica (eu adica):
http://seology.com/shots/comanda152-...128-221233.png
Nu am dat review-ul imediat pentru ca am asteptat sa vad ca cel putin un director aproba site-ul inscris.
Ann a avut bunavointa sa imi arate nu un link ci vreo 5.
Am vazut astfel clar ca data la care a fost inscris site-ul corespunde cu cea din raport, deci inscrierea se face conform planului.
Nota mea pentru acest serviciu este 9.
Acum sa explic de ce nu este 10 - in primul rand, nici un serviciu pe lumea asta nu este perfect, asa ca daca dam 10, oamenii vor inceta sa lupte pentru a se imbunatati.
Singura problema remarcata este inscrierea in dmoz. Cum dmoz are regim special, as fi preferat sa fiu atentionat asupra sa.
Asadar recomand serviciul, face exact ce trebuie sa faca si se observa si rezultatele.
Preturile mi se par corecte pentru serviciile oferite, asa ca.. spor la cumparaturi!
Mulțumesc mult. Înscrierile se fac doar în directoare funcționale, în cazul în care nu se poate realiza înscrierea în unele directoare specific acest lucru în raport și suplimentez cu alte directoare pentru a respecta comanda dată.
A fost implementată și plata prin paypal.
Am primit si eu raportul complet acum si sunt la fel de multumit ca si ceilalti colegi. Raport complet si detaliat (date precise - atat pentru directoarele inactive la data inscrierii cat si pentru cele adaugate suplimentar).
Poate chiar cel mai bun serviciu de acest gen de care beneficiez.
Mulțumesc pentru feedback :). Sper că vom mai colabora în viitor.
Locuri pentru 50% reducere mai sunt ? :)
Oferta de reducere 50% nu mai este valabilă, îți pot oferi o reducere de 10% dacă mai ești interesat.
Aceasta este o idee foarte bună. Dacă se face o comanda minimă, recomandăm extraopțiunile de titluri și descrieri unice, puteți trece la comentarii că doriți să înscriem doar în directoarele cu ip unic. Vom suplimenta astfel comanda doar cu directoare care au ip unic. Probabil vor fi mai puține față de numărul de directoare din comandă și veți putea decide dacă doriți să înscriem și în restul directoarelor rămase sau să ne limitam doar la acestea, prețul comenzii rămânând insă același.