-
10 articole gratuite
Seara buna dragilor.
Revin cu o noua serie de articole gratuite pentru comunitate. Pentru moment sunt 10 locuri disponibile, dar in functie de solicitari, se poate suplimenta fara probleme.
Pentru a le publica, am rugamintea sa respectati urmatoarele solicitari:
* Articole sa fie unicat si sa aiba minimum 300 de cuvinte.
* Se poate insera maximum un link catre proiectul personal. Ocazional, dar nu obligatoriu, voi insera inca un link, intern, catre categorii sau articole related, sau extern, catre surse related.
* Articolele vreau sa fie redactate sub forma de stire sau recenzie produs, fara tenta vadita de publicitate. Nu accept linkuri affiliate, siteul meu fiind pe aceasta nisa.
* Oferta este deschisa userilor cu reputatie pozitiva.
* Imi rezerv dreptul de a refuza anumite articole, asa ca ar fi bine sa imi trimiteti mai intai pe pm siteul catre care vreti sa puneti linkul.
* Nise acceptate: auto, bricolaj, copii, fashion, cosmetice, electronice si elecrocasnice, it&c.
* fara jocuri online, warez, manele, gambling si stiu eu ce alte nise obscure.
-
1 Eu
Revin cu articolul in acest weekend.
-
ok. Eu in weekend o sa fiu plecat, dar o sa ti-l public luni dimineata.
-
2. Ramonel trimit si eu unul maine
-
3. tiberiur - il am deja scris o sa ti-l trimit curand
-
-
4 Puthre - Il scriu zilele astea si il trimit
-
-
-
-
-
-
-
Dragi colegi, va astept cu articolele.
Of topic: In atentia celor care incearca sa imi insele vigilenta, trimitandu-mi solicitarea via PM:
* Daca oferta este deschisa celor cu rep pozitiva, nu ma abat de la regula. (aceasta oferta este un "bonus" oferit membrilor care aduc un plus de valoare forumului, asta ca sa respund cuiva care spunea ca sunt discriminator punand o asemenea regula)
* Va rog sa trimiteti articole care sa linkeze catre siteuri relativ mature, nu catre siteuri cu 2-3-5 posturi.
-
-
Nici o problema, daca articolul se incadreaza in nisele exemplificate in primul post.
-
Multumim domnului Roby pentru cele 2 advertoriale ! Stie el mai bine de ce... :P
-
1 pentru mine daca se accepta :)
-
Cucu, Te astept cu articolul.
-
@robyroy multumesc si eu!
-
-
Articolul a fost publicat. Mersi fain roby.