De astăzi vă puteţi publica articolele şi pe info.piu.ro. Nu este tocmai un director de articole ca oricare altul, de aceea vă sfătuiesc ca înainte de prima publicare să citiţi introducerea.
Versiune printabilă
De astăzi vă puteţi publica articolele şi pe info.piu.ro. Nu este tocmai un director de articole ca oricare altul, de aceea vă sfătuiesc ca înainte de prima publicare să citiţi introducerea.
Se pare ca aici nu figureaza si oferta mea de advertoriale gratuite PERMANENTE pe siteul publicitate-online.info :)
Conditii: maxim 2 linkuri catre un singur site, cu continut unic, scrise de voi, continut de minim 200 de cuvinte !
Link catre posturile (proprii) anterioare se contorizeaza ca unul din cele 2 linkuri?
Antonio nu accept un advertorial catre doua siteuri diferite din aceeasi nisa. Daca in advertorial se trimite un link catre un site si un link catre un alt advertorial de exemplu care vorbeste de acelasi site se accepta. Cred ca ai inteles la ce ma refer si astept un advertorial din partea ta :).
1nesco acel link nu se contorizeaza!
Se aproba :) .. ultimele 2 sunt sticky :) .. al treilea vei vedea ca e aprobat in data de 29/11
Ultimul aprobat il poti vedea si pe index, sub categorii
Oky, mare multumire.
Am trimis si eu un articol