Mai baietas, am spus si repet.. Nu mai incurca borcanele... Aici vorbim despre murfi.RO !!!
Murfi.com este alta poveste , despre care am spus in postul anterior ca au fost probleme, si nu e nici pe departe ceea ce imi doream eu sa fie... Uita-l pe ala... E istorie...
Daca vrei sa discutam despre murfi.RO o facem aici cu cea mai mare placere, daca vrei sa discuti despre murfi.com, fa-o in alta parte, la "studii de caz" , la "spam" unde crezi tu ca se incadreaza ...
Citat:
- cautarea dupa "Murfi": 1 rezultat (
www.mobshop.ro - nu are nici o legatura cu murfi)
Pai are legatura mai dragutza... Cauta bine pe pagina MobShop si o sa vezi ca e link spre murfi acolo...
Citat:
- cautarea dupa "SEO": nici un rezultat
- cautarea dupa "php": nici un rezultat
Asa, si ?
Citat:
"De ce am impresia ca iti tragi rezultatele din Google ?! " - asta de unde ai mai scos-o? Ar fi bine sa verifici inainte de a acuza..
Imi pare rau ca ai luat-o ca pe o acuza.. Era doar o impresie a mea.. Si daca ma insel, bravo tie.. Si daca nu, iar bravo tie.. Nu ma intereseaza f mult cazul tau... imi este indiferent ...
Citat:
Tie ti-a fost frica sa zici ca folosesc "Sphider"?
Nu dragutule, nu mi-a fost frica, pentru ca nu e sphider.. Ceea ce arati tu cu paginile alea si linkurile respective sunt sunt "relicve" din sphider... scripturile murfi au fost facute de mine... Greu de crezut, a ? Nu mai stiu pe ce forum am avut o discutie asemanatoare in care altul se credea destept si imi dadea mie peste bot ca folosesc sphider ... Vrei sa iti spun ca am folosit si phpDig ? iti spun..
Iti explic si tie, ca sa nu mai crezi ca ai facut nu stiu ce descoperiri sau "dari in gat" ..
La inceputuri , pe murfi.COM am incercat tot felul de scripturi, etc .. Dupa care din tot ce am incercat, am facut selectie, si am facut scripturile mele, folosind bucati din toate + modificarile (scripturile mele) .. Din acest motiv nici nu a mers asa cum as fi vrut... Este normal ca iti apara pe unele pagini din murfi.com cuvantul "sphider" sau ceva asemanator.. Am folosit bucati din el.. sau functii, clase, etc .. Asta nu dovedeste nimic si nu stiu ce vrei sa scoti in evidenta cu aceste lucruri.. Si din partea mea, nu ai decat sa vorbesti mult si bine pe tema asta, e timpul tau.. :)
Citat:
dar tu ai zis ca murfi.ro e refacut dupa murfi.com
Da, si asa si este.. Cuvantul "dupa" se refera la timp, este facut dupa ce a fost facut murfi.com, NU este copiat de pe murfi.COM .. Iar ai inteles ce ai vrut tu ... Si te asigur ca murfi.ro este 100% realizat de la zero, fara nici o bucatica din altceva... Crezi sau nu, e treaba ta...
Citat:
Tu chiar speri sa vinzi Murfi.ro si Murfi.com?
I've added the new domain name murfi.ro so now you can duy 2 domains murfi.com and murfi.ro.
Price is now: 3500$
Nici in acest caz nu vad legatura... Care e treaba ta in legatura cu ce fac sau vreau eu sa fac ? Ce vrei de fapt sa scoti in evidenta ? Daca au vreau sa le vand le vand.. Si culmea, le mai vand si cu pretul care vreau eu.. Ciudat, nu ?
Ia mai cauta pe net.. o sa gasesti si alte lucruri interesante despre murfi... :)
Citat:
Se vede cat respect ai pentru vizitatori, daca nici nu l-ai pus bine la puct si vrei deja sa il vinzi.
Iar nu e treaba ta... Tu poti intelege acest lucru ? In primul rand respectul meu mare sau mic pt vizitatori nu are nici o legatura cu planurile mele pt murfi.. Il vand sau nu, il inchid sau nu, cred ca e doar treaba mea si nu are nici o legatura nu nimeni...
Nu faci altceva decat sa arati cat esti de copil la minte... te bagi acolo unde nu ar trebui, si mai faci si pe detectivu' Nu stiu daca iti sta asa de bine.. Mai bine ti-ai canaliza energia spre siteul tau.. Ar fi mai constructiv..
Citat:
Nu inteleg de ce te superi ca siteul tau apare primul dupa cautarea "motor de cautare" si eu pe locul doi
Nu ma supar, vroiam doar sa it arat ca pana si "la tine acasa" ai luat bataie.. :)
Sa fii sanatos.... :)
Te rog frumos, hai sa inchidem aici "mica disputa" pe care ai creat-o ... Daca vrei ne mutam in "Studii de caz" sau "Bar Lobby".. Ai stricat destul prin comportamentul tau copilaresc... Acest topic este pentru discutii cu si despre murfi.RO . Daca ai ceva de spus desre el ok, insa la orice altceva te rog sa te abtii...
Daca nu e deranjul prea mare ar fi frumos sa se MUTE discutiile cu si despre murfi.COM in orice alta parte a forumului... Multumesc.