are cineva o idee cum sa fac sa-mi inscriu siteul in motoare de cautare romanesti....trebuie sa platesc ceva...sau e ca la google....sau trebuie sa ma inscriu ...etc ...orice pont e bine venit![]()
are cineva o idee cum sa fac sa-mi inscriu siteul in motoare de cautare romanesti....trebuie sa platesc ceva...sau e ca la google....sau trebuie sa ma inscriu ...etc ...orice pont e bine venit![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
dar motoarele romanesti nu sunt la randul lor inscrise in google?ar insemna ceva IBL-uri ...or not ?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Vezi lista: http://forum.seopedia.ro/directoare-...romanesti.html si softul din semnatura mea.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
motoarele de cautare romanesti nu prea sunt folosite pt cautare
din google vine trafic-ul
pt o buna promovare recomand softurile lu' Marius - www.submitsuite.ro
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
inscrierea in directoarele romanesti este o pierdere de vreme
Pai uite de exemplu okidoki .ro are optiunea adauga un site. Banuiesc ca asta cauti. Insa toate motoarele despre care am citit aici mi-au afisat website-urile mele, deci le indexasera singure, fara inscriere
Si pentru ce spune silcamataru, solutia mea merge 100%
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)