-
Cumpar linkuri
Cumpar linkuri. Avem cam 6-7 siteuri de promovat din diferite domenii si vreau sa alcatuiesc o baza de date cu posibile siteuri pe care putem cumpara link. Astept pe PM ofertele voastre detaliate. E vorba de colaborari pe termen lung. As vrea pe cat posibil contract + factura.
edit:pr1+
-
vrei doar de pe site-uri romanesti link-uri? sau is bune toate?
-
-
Salut, am un site de 20.000 unici , PR 3 multe link`uri indexate si pagini... zi cat oferi! :)
-
Dac vrei si eu am forum id roooney7 sa vb fff ieftin dami add ca nu prea intru pe forum acesta
-
Am un site care are 10,000 de vizite unice pe luna, la categoria Divertisment, daca te intereseaza, contactaza-ma pe Yahoo! Messenger. ID-ul meu este danutburlan .
Ciao.
-
oare mai e valabil subiectul asta? in fine... am si eu un blog pr3 si la urmatorul update sigur o sa fie pr4. blogul este dedicat in mare parte femeilor, deci este oarecum targeted traffic. momentan depaseste 700 unici / zi conform analytics.
in functie de sumele pe care o sa le rulati, va pot da factura. contracte tip nu facut pana acum, dar orice se poate rezolva. pt mai multe detalii astept un pm.
-
top-romania.info page rank 2 pm pentru detalii
-
#1 Teen dating
Pentru statistici verifica http://www.mylol.net/advertising
Linkurile se vand cu: 15$/mo - cu reduceri semnificative pentru perioade mai mari - mereu bonusuri pentru clienti fideli.
Vand de mult pe DigitalPoint, poti verifica iTraders acolo.