Salutare,
Ce parere aveti despre ARBOContext pentru promovarea unui site de sanatate in limba romana (e vorba despre NETMEDIC.ro). Am mai incercat TextAd pentru un site educational, dar nu prea a functionat.
Versiune printabilă
Salutare,
Ce parere aveti despre ARBOContext pentru promovarea unui site de sanatate in limba romana (e vorba despre NETMEDIC.ro). Am mai incercat TextAd pentru un site educational, dar nu prea a functionat.
ce parere sa am, una buna, numai ca sunt prea putini clienti pentru asa ceva.
Dar stii cumva in ce forma sunt reclamele? Bannere sau coloane/linii de text (gen AdSense)?
Uite aici ai 2 cuvinte subliniate si mai apar reclame gen adsense, dar vad ca nu apar acum pe site.
Am inteles. In schimb nu ma prind de o chestie. In interfata de administrare, de unde pot incepe o campanie de "a castiga bani", nu de "a da bani" :)
Pai scrie in stanga "Vreau sa primesc bani".
Offtopic, te rog aranjeaza-ti semnatura. Ai voie doar 2 linkuri.
Da, dar de acolo iti faci cont, iar apoi dupa autentificare ajungi in pagina asta http://www.arbocontext.ro/uippc/ucetprehled.bb. Asta e pagina cu problema.
Scuze pentru semnatura. Nu am stiut.
Vezi "site owners".
Se pare ca nu am noroc. Am gasit un raspuns pe blog-ul unui individ care incerca sa faca acelasi lucru
Citat:
Deocamdata reteaua este inchisa: nu acceptam site-uri care nu au contract cu ARBOmedia pentru reprezentare in fata pietei de publicitate. Serviciul ARBOcontext este un serviciu gandit ca extensie pentru mandatele existente. In masura in care vom gasi justificat, vom permite si altor site-uri sa poata castiga bani cu ajutorul ARBOcontext.
Deocamdata nu poti sa castigi din noul sistem oferit de arbomedia decat daca esti in reteaua lor, insa daca vrei sa iti faci reclama, deci sa dai bani, nu te opreste nimeni. Eu consider ca merita atata timp cat tu o sa platesti in acelasi fel in care ai face-o la google.
Platesti per click, si in functie de CTR-ul pe care il vei avea, pretul pe care trebuie sa il platest per click dat de un vizitator in reteaua Arbomedia va scadea. Astfel daca ai un CTR foarte bun, poti ajunge sa platesti 0.02 RON/click(deci un vizitator), ceea ce zic eu e chiar foarte acceptabil. Undeva pe site la ei gasesti si formula de calcul.
m-am inscris si eu pe ARBOContext , dar deocamdata nu m-au bagat in seama
Eu am primit raspunsul in circa 20 de minute de la aplicare, am fost acceptat. Comparativ cu alte reclame numarul celor care acceseaza mesajele publicitare ARBOContext este mai mic, cred ca nu sunt vizite din gresala ci doar cei interesati.
Eu deja lucrez cu ei de 2 luni .. asta e a 3-a .. sunt prompti cu platile ... mai au mici probleme cu serverele ( din cand in cand nu se afiseaza reclama ) .. dar in rest serviciul si ei sunt de nota 10.
Pe ce tip de site-uri folositi arbocontext ?
In cazul meu este vorba site-uri cu target preponderent feminin in proportie de 70%, varsta 15-35 ani. Media /click 0,15 ron.
Cum de ai 0.15 ron cand pe site la ei scrie ca pretul minim este de 0.05 ron? Vrei sa zici ca exista in Romania advertiseri, care folosesc ARBOcontext si dau teoretic 0.30 ron (10 centi) pentru un clic ??? Mi se pare ciudat cand in general primesc 2 centi pe adsense pt un clic (isi opreste google 80%?)
Aceasta este media, am avut o singura data in decurs de doua luni 0,01 ( cel putin o singura data am vazut eu ) dar am avut 0,17. Insa majoritatea click-urilor sunt de 0,15 cel putin la mine.
Pai.. tu nu vezi nicio diferenta intre o retea de publicitate targetata gen ARBOmedia si adsense care iti pune reclamele pe orice site, de multe ori din domenii de activitate care n-au nici in clin nici in maneca cu site-ul tau? Adsense este pentru cei care vor sa dea bani mai putini, retelele autohtone pentru cei care vor mai multa seriozitate si probabil o mai buna conversie. Cate din site-urile mari din Romania monetizeaza cu adsense?
Da, sunt de acord ca au si adsense implementat, dar parerea mea este ca fac asta pentru a fi mai bine indexati (probabil stii ca se zvoneste ca google bot si adsense bot ar fi veri primari) si nu pentru monetizare. Realitatea.net monetizeaza prin reteaua proprie realitatea-catavencu, antena3 prin Intact Interactive, acasa.ro prin Boom.
Sunt click-uri cu valoare mai mare
azi de exemplu 0,25 ron/ click. Se pare ca totusi exista clienti care nu aleg plafonul minim..
Unde vezi tu cat ai pe click la arbocontext ? ca eu nu vad....
Doar valoarea primului click poti sa o stii exact ca restul se aduna. Am mai multe site-uri si la unele chiar foarte putine click-uri, uneori chiar 1-5 / zi, de ex astazi de dimineata un click= 0,25 ron, dupa nu mai stii exact, faci media.
Stie cineva ce se intampla cu arbocontext? De cateva saptamani apare o pagina unde zice "Efectuam lucrari de mentenanta!" care se vor termina in 3 ore..
nici n-am bagat de seama ... vad ca adminu merge ... cuvintele merg ... incasarile vin ... site-ul principal nu le merge dar nu ma afecteaza :)
Toate cele bune.
Site-ul e in faza aceasta de mult timp, dar poti incerca arbointeractive, gasesti acolo contact pentru arbocontext.