A ok , scuze atunci pentru confuzie
A ok , scuze atunci pentru confuzie
Salut,
Pot sa-ti dau si eu un sfat:
1. Facebook Offers - poti crea o oferta - cu un cod promotinal care clientii/tele sa-l foloseasca la tine in salon
Pentru asta este nevoie sa ai minim 50 de fanii pe pagina si apoi promovarea poti sa o faci ca si ads sau stric pentru fanii + prietenii acestora (platit) sau doar pentru fanii (gratuit)
2. Pentru asta poti creea o pagina pe website la care sa ceri ca userii sa dea like + share la oferta (nu la fan page sau website, oricum cine da get offer va fi anuntat cu x zile inainte de inchiderea promotiei + va avea posibilitatea sa dea like si/sau share la oferta) si Get Offer pentru a primi codul de reducere
- asa adunii si fanii pentru pagina si astfel cei care dau get offer sigur 80% dintre ei vor devenii clientii (nu in aceiasi saptamana dar sigur in intervalul hotarat de tine pentru promotie)
Eu am folosit asa ceva pentru unul din website-urile mele si chair am avut mult success la clienti, + destul de mult trafic in perioada promotiei (ideea folosita de mine a fost crearea unei oferte care era "revendicata" online pe website).
Cea mai eficienta metoda e concursul. Oferi ceva (probabil servicii, voucher, etc.). Regulile? Sa dea like la poza, share public si un comment la poza. E cea mai buna expunere pentru un pret mai mult decat accesibil (n-ar trebui sa coste mai mult de 200 de lei cu tot cu promovarea). Eu asa am facut pentru Casa Orena.
Pop Alexandra, ai venit aici pentru Reclama se pare. Citeste regulamentul. Topicul este din 2014, iar tu vi cu linkuri in postari .
Imi place sa scriu despre raliuri, viteza in coasta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)