Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 41

Subiect: Buget de 300 euro/luna, cum sa-i investesc cu cap?

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    59
    Putere Rep
    36

Implicit

Am ales "papucei" pentru ca se tine minte usor si e si amuzant in acelasi timp. Mercii pt sugestii, am sa tin cont de ele. In ceea ce priveste platforma, alegerea a fost 100% a programatorului. Mie mi se pare destul de stabila, nu am avut pana acum probleme.

RedPoint Guest

Implicit

Incearca o multi-afiliera, acolo platesti doar la rezultate.
    Majoritatea eShopurilor din afara sunt in multi-afiliere inregistrate, paralel se poate lua si Adwords dar pt. Romania are putin succes.
    Neogen - si mai inefectiv decat Adwords pentru produse de genul celor oferite de tine.

...evita sa implementezi singur o afiliera proprie magazinului, majoritatea magazinelor din Romania au o afiliera proprie, rezultatul este dezamagitor pentru eShop dar si pentru asociati (affiliati).

Un client (cumparator) nu este interesat sa-ti vanda produsele in internet, cumparatorul vrea sa cumpere ieftin&bun si nu sa-ti vanda produsele si sa astepre 5 ani pana ajunge la plafonul minim de plata.

...este doar parerea mea personala.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de RedPoint Vezi Post
    Un client (cumparator) nu este interesat sa-ti vanda produsele in internet, cumparatorul vrea sa cumpere ieftin&bun si nu sa-ti vanda produsele si sa astepre 5 ani pana ajunge la plafonul minim de plata.
    De acord cu tine.. si in general ce spui tu e adevarat... Insa, incercand sa imi explic de ce se intampla asa am ajuns la concluzia ca nici un afiliat nu se chinuie sa vanda... Ei pun codul de afiliat in siteul lor, sau un banner ceva, si asteapta pur si simplu sa se intample minunea... Nu cred ca este unul care sa se ocupe efectiv de programul respectiv.. sa faca publicitate, sa promoveze produsele in adevaratul sens al cuvantului... In Romania inca nu exista "cultura afilierii" ... Majoritatea asteapta sa... pice cate ceva.. daca o pica... si apoi se declara nemultumiti de toate programele de afiliere ca... "nu merge dom'le, nu se castiga bine..."

gata... m-am descarcat..

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Ce spui tu Toto e adevarat pentru ca sunt multi care cred ca umbla cainii cu colaci in coada pe internet.

Dar eu am incercat multe programe de afiliere din Romania, m-am implicat mult in promovare si am avut grija sa fie relevante pentru vizitatorii mei. Totul a fost minunat, rata de click buna, au aparut cateva comenzi. Problema a fost cand am calculat costul estimat al unui click, am ajuns la cifre care tind spre zero.

Cei cativa centi per click de la programe gen neogen sunt cu mult peste ce se obtine din afilierea cu situri de comert.

De aici si lipsa unor parteneri seriosi pentru programele de afiliere.
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

RedPoint Guest

Implicit

OK. Ai dreptate, Romania nu are 'inca' o cultura a afilierii, dar cred ca este si vina noastra un piculet(z) findca utilizatorii noi fac ce vad la cei vechi
    ...aici se poate vorbi de o 'crestere' a utilizatorului.

Dezavantajul la unele siteuri (eShops) din Romania care detin programe afiliate proprii este ca pun 2-5 bannere la dispozitie si ofera 2 Euro comision/produs iar o asanumita 'educatie de afiliat' lipseste cu desavarsire.

O multi-afiliera ofera avantaje mari atat pentru sponsori(ofertanti) cat si pentru afiliati(asociati). Multi-afiliera preluand rolul de 'crestere si educatie' a afiliatului. Asociatul atinge plafonul de plata mult mai repede prin programe multiple iar sponsorul se poate concentra la conducere si expansiunea companiei proprii.

...iar doar parerea mea proprie

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Parerea mea (una strict personala) :

- ceea ce functioneaza in afara nu va functiona niciodata in Romania, cel putin nu in genul celor de afara...;
    - de vina nu sunt doar afiliatii care au impresia ca isi vor asigura confortul financiar punand 10 bannere a celor mai tari e-shopuri pe site-urile lor ci si proprietarii de e-shopuri care au impresia ca afilierea le va umfla vanzarile; secretul vanzarilor, dupa parerea mea, nu sta in afiliere... ci in a te lasa usor gasit (printre altele);
    - chiar daca as muri de foame nu as deveni afiliatul unui e-shop pentru ca desi am atins plafonul minim de plata nu am primit nimic nici dupa 2 ani;

RedPoint Guest

Implicit

@tataraseni
    ...la punctele tale

1. respect parerea (ta personala)
    2. corect, aici ai perfecta dreptate, este ceea ce scriam si eu. Vina este la Sponsori(ofertantii de afiliate)
    a. fiecare eShop cu propria afiliera
    b. lipsa de informatii pt. afiliati (asociati)
    c. dezinteres din partea administratorilor siteului respectiv
    d. lipsa de motivatie pentru afiliati
    3. imi pare rau sa aud din nou ca unii nu-si platesc dupa atata 'nenorocire de' timp afiliatii. Se pare sa fie ceva cronic. Dar atata timp cat legislatia nu face ceva pentru utilizatori o sa mai fie din acestia care incearca sa profite dar 'pagubesc' pe altii.

Din acest motiv (cat si altele) cred ca o Multi-Afiliera este solutia ideala.

Ciao

style este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    185
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    Incearca Neogen. Din cate mi-am dat seama, TaraFashion.ro a ajuns unde a ajuns prin Neogen si prin advertoriale in reviste de femei. Incearca de asemenea sa fii activ pe PR, poate iei ceva articole gratis in presa de femei. Ai un PR sau o Pi-aRa? Daca nu, iata ce trebuie sa faci: fa-ti o lista cu ziariste de la toate site-urile si revistele mondene (buget: 150 RON, ca va trebui probabil sa cumperi un vraf de reviste), dupa aia compune un text smecher cu o invitatie smechera (de dorit cu fundite, dantelute, pantofiori) - o poti face cu ajutorul oricarui butic mai rasarit, probabil o sa te coste si astea vreo 150 RON, eventual da si cu un strop de parfum pe invitatiile alea, apoi trimite-le prin curier (alti 150 RON?) la redactii doamnelor si domnisoarelor ziariste. Esenta mesajului invitatiei trebuie sa fie ceva de genul "Saru' mana, va invitam sa dati o tura pe noul magazin online pantofiori.ro, nu sa cumparati, doar sa va uitati." Ma rog, aici vezi tu ce scrii, daca nu te pricepi apeleaza la un copywriter. Eu zic ca multe ziariste vor fi bucuroase sa scrie despre tine. Toata actiunea ar trebui sa te coste cam 600 RON plus ceva timp pierdut, dar vei vedea ca rezultatele vor fi bune (aparitii gratis in presa tinta).

A, si inca un lucru: imi place cum arata magazinul tau, dar zi-i designerului sa bage si ceva elemente vegetale (vectoriale, fireste)... floricele, liane, frunzulite... nu se poate magazin roz fara floricele...

Aaa, doi: pai si sponsorizeaza, domnule, niste concursuri! Nemira (editura) are concursuri cu carti pe site-urile de femei, de ce nu s-ar ingramadi lumea la concursuri cu cizmulite? Dai o pereche pe luna si sponsorizezi nu's ce rubrica intr-un site roz, cu floricele si foarte trendi. Ma rog, chestia asta tot de PR tine, dar gandeste-te la ea.

Imi pare rau sa iti spun dar Neogen sucks. Eu zic cel mai bine sa incerci google-ul. E cea mai buna promovare.
    Am facut un test.
    Am alocat 1 milion jumate la Neogen si un milion jumate la Google

La neogen in 2 sapt erau gata banii.
    La Google inca mai am mai mult de jumate.

Sincer ... la google dau banii exact pe ceea ce doresc. pe cuvantul cheie care doresc sa il promovez.

Paula este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Locaţie
    Vaslui
    Posturi
    49
    Putere Rep
    28

Implicit

Te pot ajuta eu cu reclama - banner pe site-ul meu - specialbody.net are in jur de 10 mii vizitatori unici si 25 mii de afisari. In functie de dimensiunea dorita pretul va fi stabilit. O alta oferta este publicitatea prin advertoriale. Pretul unuia este de 10 euro.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Verifica data postului inainte de-a raspunde, dezgropa...2006..iar acum suntem in 2011

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st June 2010, 14:37
  2. Vand banner cu 20 euro/luna!
    De matican în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th July 2009, 12:03
  3. oferta: 7 site-uri pr 2 - 10 euro/luna
    De delpi în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 25th June 2008, 09:13
  4. Vand spatiu publicitar afisari nelimitate cu doar 4 euro pe luna
    De catalindeva în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 30th January 2008, 23:15
  5. Buget de 800 Euro/luna .Care sunt modalitatile cele mai eficiente de promovare ?
    De evolution în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th January 2007, 20:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •