Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 41

Subiect: Buget de 300 euro/luna, cum sa-i investesc cu cap?

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Stai linistit, cu 300 de euro isi ia banere de acum pana peste vreo 2 ore.

Clickurile pe care le va lua din adwords dupa cuvintele principale nu vor fi suficiente pentru a cheltui bugetul de 300 de euro. Probabil ca nu va cheltui nici 20 E intr-o luna. Deci va fi fortat sa cheltuie pe laterale restul de 280, iar pe laterale costurile ii vor creste mult / click, iar la laterale din start rata de conversie va fi mai mica. Asta incercam sa spun eu. Asa ca mai bine isi cheltuie restul de 280 altfel.

De fapt, cel mai bine ar fi sa-si faca un mix si sa incerce la inceput toate directiile cu esantioane mici (AdWords, Neogen, Arbo, poate chiar si pe aia cu Traficdublu) urmand sa decida abia dupa ce studiaza rezultatele ce a mers si ce nu, ce scoate din mix, ce pastreaza. Dar ar fi bine sa se grabeasca, deoarece sezonul sarbatorilor bate la usa.
    Lucian

Dr Zun este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Smile

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    Stai linistit, cu 300 de euro isi ia banere de acum pana peste vreo 2 ore.

Clickurile pe care le va lua din adwords dupa cuvintele principale nu vor fi suficiente pentru a cheltui bugetul de 300 de euro. Probabil ca nu va cheltui nici 20 E intr-o luna. Deci va fi fortat sa cheltuie pe laterale restul de 280, iar pe laterale costurile ii vor creste mult / click, iar la laterale din start rata de conversie va fi mai mica. Asta incercam sa spun eu. Asa ca mai bine isi cheltuie restul de 280 altfel.

De fapt, cel mai bine ar fi sa-si faca un mix si sa incerce la inceput toate directiile cu esantioane mici (AdWords, Neogen, Arbo, poate chiar si pe aia cu Traficdublu) urmand sa decida abia dupa ce studiaza rezultatele ce a mers si ce nu, ce scoate din mix, ce pastreaza. Dar ar fi bine sa se grabeasca, deoarece sezonul sarbatorilor bate la usa.
    Sunt total de acord cu tine. Nu va putea cheltui cei $300 intr-o luna cu Adwords. Ar putea sa incerce si cu arbo (in neogen nu as avea incredere) desi nu cred ca ii vor oferi rezultate mai bune ca Adwords. Asteptam rezultatele

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    De fapt, cel mai bine ar fi sa-si faca un mix si sa incerce la inceput toate directiile cu esantioane mici (AdWords, Neogen, Arbo, poate chiar si pe aia cu Traficdublu)
    Exact asta am vrut sa spun si eu.. Cel mai bine, pentru ca esti la inceput, este sa aloci bugete pentru fiecare dintr posibilitati.. Bine, poate mai putin pentru "traficdublu"... eu nu i-as folosi... Abia dupa ce rulezi cate o campanie cu fiecare serviciu publicitar si experimentezi, poti sa vezi ce merge si ce nu, pentru tine.. incerci cuvinte cheie diferite, bugete diferite, pret / click mai mare sau mai mic, etc ..

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    59
    Putere Rep
    36

Implicit

Multumesc tuturor pentru interventii!
    In nici un caz nu voi merge pe AdWords. De ce sa dau bani ca sa ma pozitioneze sus in cautari cand pot sa fac asta prin SEO. Sunt pe prima pagina la aproape toate cuvintele cheie care ma intereseaza. Si site-ul e abia de 2 luni.
    Neogen-ul l-am incercat dupa ce am gasit o promotie a lor de 10 euro pentru a testa serviciul si chiar a dat rezultate. Am prins un tarif minim pe click de 0.05.
    Am contactat cateva revista in priviinta promovarii prin advertoriale, concursuri, etc. Cu cei de la ele.ro am colaborat excelent prin contracte barter, in schimb cei de la eva.ro au cerut 800 de euro +tva /advertorial care probabil o sa-l tina si o saptamana ceea ce mi se pare enorm.
    De asemnea pentru promovarea off-line am luat in cosiderare un sfat primit de la kevinro parca si anume acela de a trimite invitatii la diferite reviste pentru femei. Sper sa dea rezultate.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de papucei Vezi Post
    cei de la eva.ro au cerut 800 de euro +tva /advertorial care probabil o sa-l tina si o saptamana ceea ce mi se pare enorm.
    Cred ca aici gresesti putin... Pentru ca de obicei, revistele de acest gen, sunt pe toate mesele din saloanele de frumusetze de fitze, la dentist, si peste tot unde sunt femei care asteapta si isi arunca okii pe reviste... Acele reviste stau mult si bine pe acele mese, si sunt vazute de sute de femei/barbati... O femeie daca cumpara acea revista, in general nu este singura cititoare.. o mai citeste si alta prietena, alta colega, etc ... reclama in reviste este poate cea mai sanatoasa si cea mai buna investitie..

Oricum, succes in orice vei alege, si daca iti vei aminti sa ne spui ce si cum ai facut ar fi bine sa revii cu concluzii si de ce nu cu sfaturi si pentru cei mai mici decat tine..

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    59
    Putere Rep
    36

Implicit

Sa iti spun de ce cred asa. Eva.ro este publicatie online deci nu o sa apara pe masa nimanui desi raman constient ca este o metoda buna de promovare. Cei de la ele.ro care au un trafic apropiat au vrut 250 euro pt 3 advertoriale cu posibilitati de barter. Asa ca eu doar am facut comparatia si mi s-a parut enorm.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

papucei,

Lucreaza la partea de SEO onpage a site-ului. Incearca rescrierea URL-urilor si imbunatateste pagina de produs.

Legat de cei 300 EUR:
    E greu sa-ti faci promovare offline, nu poti masura rezultatele. Daca vrei sa ai rezultate vizibile dintr-o campanie offline trebuie sa o sustii un timp destul de indelungat. 300 de EUR nu o sa ajunga.

Recent am lansat si eu un magazin de nisa. Roadmap-ul a fost cam asa:
    1. Optimizare buna onpage;
    2. AdWords cu buget de $2 pe zi. In 10 zile am avut 457 de vizite cu un cost de 31 USD. Folosesc AdWords pentru ca lumea sa afle de magazin. Cuvintele nu sunt generale, ci descriu produsele/categoriile la care suntem competenti;
    3. Am inceput sa dezvolt relatii cu blog-uri din acelasi domeniu. Conversia vizitatorilor veniti din aceasta sursa este cea mai mare;
    4. Acum planuiesc pentru luna Decembrie.
    Cu stima,
    Razvan Pop

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Pop Vezi Post
    E greu sa-ti faci promovare offline, nu poti masura rezultatele.
    Este foarte usor sa masori rezultatele unei campanii offline. Poti sa concepi un mesaj de marketing numai pentru utilizatorii care vin de pe offline. De exemplu, "pentru comenzi puteti folosi nr. de telefon ... " (numai pentru offline) sau "introduceti cuponul promotional ... pentru un discount de ..." samd. In felul asta vei sti clar ce comenzi ti-au fost generate din offline.
    Lucian

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

Tocmai asta este, conversia nu se masoara doar in comenzi. Plus ca daca fac campanie offline vreau sa atrag lumea pe site, nu sa comande prin telefon.

Deocamadata, zic eu, pentru un magazin online nu se justifica reclama offline, decat daca este foarte bine targetata.
    Cu stima,
    Razvan Pop

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Papucei, imi place foooaaarteee tare denumirea magazinului tau: "papucei" - cred e cel mai fain nume de magazin care il stiu, si mai stiu cateva Foarte fain!!!

Sugestii: sa faci butonul de "Cont nou" mai vizibil; sa scoati pentru inceput "codul postal" de la inregistrare, sunt destul de multi care nu-l cunosc si este foarte enervant sa-l cauti, iar la cati clienti ai la inceput cred ca ai putea sa-l cauti tu pentru ei.

Platforma pe care functioneaza magazinul ai ales-o prost. Trebuia sa mergi pe ceva lowcost precum os commerce sau xcart sau zencart sau altceva, nu am testat prado ala dar nu pare facut special pentru magazine virtuale. Iar daca nu e facut special pentru asta, te vei lovi de o gramada de probleme. Poate nu chiar la inceput, dar mai tarziu cu siguranta.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st June 2010, 15:37
  2. Vand banner cu 20 euro/luna!
    De matican în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th July 2009, 13:03
  3. oferta: 7 site-uri pr 2 - 10 euro/luna
    De delpi în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 25th June 2008, 10:13
  4. Vand spatiu publicitar afisari nelimitate cu doar 4 euro pe luna
    De catalindeva în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 31st January 2008, 00:15
  5. Buget de 800 Euro/luna .Care sunt modalitatile cele mai eficiente de promovare ?
    De evolution în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th January 2007, 21:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •