tony, alege tu site-ul si-ti explic reducerile, ca pierd mult timp daca le iau individual:)
Versiune printabilă
tony, alege tu site-ul si-ti explic reducerile, ca pierd mult timp daca le iau individual:)
Tony voia din perspectiva vanzatorului, nu a cumparatorului, eu asa am inteles.
kuponoada:
perie electrica "sonic cleaner", DOAR 42 lei.
Cautare google: rezultate in limba romana, ca sa fie mai rapid. Gasim multe perii electrice, surpinzator mai ieftine de 42 ron, in magazine, la 32-39 maxim.
Acum, in rezultate vine si GSP cu reducerea, si getadeal, deci despre ei nu mai cautam:)
Vanzator? Mini-store, inregistrat 2012 vara, toate site-urile ii vand "reducerile". Deci?
GSp macar nu publica vanzatorul:))
Dubios, toti vand aceleasi reduceri, de la acelasi magazine dubioase? Sunt retea?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Da-mi un site, ca abia mi-am intrat in forma:)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
kuponiada, turism: Promotia zilei: Paste in Sunny Beach! 49 lei si beneficiezi de tarife promotionale la alegere intre hotelurile RIU EVRIKA BEACH CLUB 4*-47 euro/persoana/sejur
http://oi50.tinypic.com/207ozgn.jpg
Deci in iunie, pretul este 24 euro/pers/ all inclusive. De paste cat sa fie?
Deci dau 50 ron ca sa primesc pret mai mare ca orice pret de la o agentie turistica? Si "reducerea" sau "oferta" este?
Apropo, e all inclusive inclus in oferta? Eu nu am citit nimic. Am dat ctrl+f (all inclusive) si nu apare nimic in oferta. Pai cei 24 euro din iunie sunt cu all inclusive!
Deci ce avem noi aici?
Folosesc serviciile site-urilor de reduceri lunar, sunt foarte eficiente daca vinzi servicii si stii cum sa negociezi cu ei.
Comisionul perceput de ei este in medie de 20-30% si merg cu unele chestii chiar aproape de 50% :)
Bună ziua tuturor, aici este un site perfect, care lanseaza cod de reducere de zi cu zi