Ce spun clineti magazinelor online
Am deschis acest subiect pentru:
1.peste tot se vorbeste doar de calitatea serviciilor,angajatilor,etc
2.toti acuza magazinele online pentru greselile clientilor
3.Se uita ca la capatal telefonului exsita un alt om,care nu trebuie jicnit si injosit ca tu faci o comanda pe internet si trebuie sa fii tratat regeste
4.Multi iau produsul il folosesc 9 zile si returneaza produsul folosit (second-hand) se duce la nunta cu rochia,se incalta cu o pereche de cizme o seara,foloseste produsul pe afara etc.
5.De ce romani vb gretos la telefon si se cred importanti (multi isi spun functia) De ce oare? sa stim cu cine vb? Sau ce?
6.Se face o comanda la 23:Am si clientul asteapa produsul la ora 8:am dimineata.Cand suni spune ca refuza comanda ca nu i-a ajuns produsul ca el a facut comanda IERI.
Cateva perle spune de clineti in ultima luna:
Esti o proasta:clienta a selectat alta culoare si a dat vina pe noi
Daca te vad pe strada de impusc in cap:Clinetul nu avea un abtipildul lipit bine pe un produs
Va dau in judecata cu site-ul vostru de kkt saracilor:a folosit un produs 9 LUNI de zile si vroia bani inapoi pe el(asa e legea in Romania)
Am gasit mai ieftin cu X suma dar il vreau de la voi:Vroia discount mare si nu stia cum sa faca
Am mai comanda la voi multe produse:vroia discount dar nu comandase nici un produs
Daca mai aveti perle le astepam...
Nu intodeauna este de vina ce-l care vinde,cums e spune...