-
Daca esti interesat ca si brand atunci trebuie sa fii pregatit ca ptr aceeasi suma cheltuita sa ai vanzari de de cel putin 10 ori mai mici (Raportul poate fi si mai mare, daca se cunosc ambele siteuri poate ca s-as putea da un raport mai apropiat de realitate.).
Concret: la 3E pe conversie prin AdWords ar fi sa platesti 30E pentru una printr-un sistem de promovare prin acel site.
PS: in ce zona va fi afisat bannerul? Cele 3 milioane de afisari in cat timp vor fi livrate? Cele 100 milioane de afisari in cat timp le realizeaza acel site?
-
Bannerul va fi 728x90 head...cele 3 milioane de afisari mi le pot livra in mai multe moduri. 3 afisari/user de exemplu. Cele aprox 100 mil sunt lunar.
E vorba de Autovit.
-
daca vrei rezultate rapide baga toti banii in adwords.
Gandeste-te ca pe adwords cel care da click pe reclama sigur este interesat de ce vinzi acolo, insa pe autovit platesti pe o afisare de baner cuiva care poate a ajuns din google pe cautare de anunturi auto de o respectiva masina dintr-un oras anume.
Cerele celor de la autovit sa iti dea acces la analitycs sa poti vedea ce trafic au si pe ce cuvinte vin, pe ce pagin cad si etc.
Daca refuza , axeazate doar pe adwords ca de seo sigur nu o sa ai timp.
-
Initial asa am gandit si eu...ca de la AdWords primesc doar userii interesati care au facut o cautare si asa au ajuns pe site. Apoi m-am gandit ca sunt si useri care nu au in plan achizitionarea unui gps dar se gandesc s-o faca dupa ce vor vedea reclama acolo.