Daca dau mail la majoritatea ce au link spre ei sa le scoata, o sa ramana doar cu linkurile din comentarii si din profile..ceea ce cred ca mai rau le-ar face.
Versiune printabilă
Daca dau mail la majoritatea ce au link spre ei sa le scoata, o sa ramana doar cu linkurile din comentarii si din profile..ceea ce cred ca mai rau le-ar face.
Daca e agentia de care zice Nichita, nu e gresit, eu le-am zis :)) sa-si scota linkurile. Au primit penalizare, fara seo de 1 an. Si au ocazia sa-si faca curat un pic. Dar subiectul tau e corect, mai putin idea in sine.
Ciudatenia maxima e faptul ca au primit mailuri de "cumparat" linkuri pr6+ din cateva retele, fix din ziua cu penalizarea :) Nu veau sa fiu "paranoia", dar ar fi ceva destul de grav, daca asta devine strategie de vandut linkuri. Se stie clar ca o penalizare usoara, dispare rapid cu cateva linkuri autoritare, si nu vreau sa cred ca se profita si de asta!
Au primit penalizare pentru ca au facut cateva greseli importante, este penalizare de algoritm.Citat:
Au primit penalizare, fara seo de 1 an.
De exemplu au peste 80% din link-uri cu ancora web design, majoritatea link-uri nerelevante, ma mir cum nu au fost penalizati pana acum si cum de erau pe locul 2 cu un astfel de SEO, pe o nisa unde teoretic ar trebui sa fie multi profesionisti.
Ori multi de pe web design nisa fac SEO dupa ureche, si stiu doar ca trebuie sa aduca link-uri cu PR mare, nu conteaza cum in ce fel si asa mai departe, ori nu este concurenta adevarata
Astfel de oferte primesc si eu saptamanal, sunt spamuri, si din ce am inteles sunt multe site-uri penalizate care au cumparat prin astfel de oferte, pentru ca google stie de unele din astfel de retele de vandut link-uri si monitorizeaza ce site mai apare cu link-uri de la ei
Si eu am primit exact acelasi mail, si-au inscris site-ul intrun director web care l-am administrat mai demult, am discutat si eu cu ei azi, nu stiu daca sunt penalizati, este posibil pe nisa web design sa intervina cautarile locale, daca caut web design mi-e imi arata site-uri din orasul meu.
Ignore :) Si web design si seo si programare...
Nu au cum sa performeze pe toate asa ca acum bajbaie :)