vezi ca pe ambele directoare toate link-urile duc in 404. Poate le rezolvi, ca aveam si eu niste articole pe acolo :)
Versiune printabilă
Directorul de articole http://xpromo.ro/ se inchide incepand din ianuarie 2015. O parte din articole vor fi sterse. Daca cineva doreste sa-si mute articolele in alta parte va rog sa ma contacteze. Multumesc pentru intelegere.
Inca un director de articol nou: rzone.ro. IP unic. Deocamdata nu exista articole. Aprobarea in maxim 24h.
Detalii domeniu: PA:21, DA:19, vechime domeniu 6 ani si ceva (din 2008)
La prima autentificare este un captcha de protectie a hostingului de care trebuie sa treci si numai dupa aceea trebuie sa-ti pui datele tale de acces pentru a intra pe site. Utilizatorul si parola se genereaza aleatoriu si este afisat pe formular asa ca citeste instructiunile si scrie datele care apar. Daca intampini si alte probleme scrie-mi un mesaj privat.
ce inseamna "O parte din articole vor fi sterse"? ramane o nisa anume? sau care din ele.
am dacat un articol acolo si n-as vrea sa-l mut :(
Nu va mai fi director de articole. Este posibil ca in ianuarie sa mut tot continutul pe un blog wordpres cu useri cu tot si daca cineva vrea ulterior sa-si mute articolul va putea face si de acolo.
Ieri a fost "lansat". Inca se mai lucreaza putin la el. De maine va fi adaugat si continut.