-
Acum 2 ani mergeau multe. Posibil ca unele sa mai mearga.
De curiozitate
1. In cate ore a facut conturile pe blogspot + starile?
2. 1-2 articole postate X 100. Cam 4/ora e ok? (logare + delogare).... + Cat l-a costat 1-200 articole? Cate pagini avea fiecare blog?
3. Cat timp a durat legarea blogurilor intre ele?
4. Trimiteri la digg. Sa zicem doar digg. De pe cate conturi s-a trimis?
Inca o intrebare: conturile au fost facute de pe acelasi email?
Hai sa vedem neste timpi aproximativi doar pentru munca asta.
Apoi, ce putea face in continuare? :)
-
Ok. Deci:
1. Toate blogurile s-au facut de pe un singur cont nou. Limita fiind la vremea aia (nu stiu cum e acum) 100 de bloguri per cont.
2. Toate postarile le-am facut intr-o singura zi.
3. Daca te referi la articole, erau deja scrise. El avea deja lista de bloguri care trebuiau create, de ex:
1. Web design india
2. Web design india Jodhpur (nume de oras din india)
3. web design Kholapur (nume oras din india)
.... si etc.
Deci cum am spus. Avea atat lista de bloguri care trebuiau create, cat si articolele care erau DEJA legate intre ele. De ex: Articol pentru "web design india jodhpur", avea link spre "web design india sau web design kholapur", cat si spre site-ul principal. In cele mai multe cazuri un singur link spre site-ul principal.
4. Trimiterile la digg, la fel, de pe un singur cont. Trimiterile a durat cam 3-4 zile..
Deci el avea totul programat. Nu trebuia decat sa postez pe bloguri, si sa trimit atat blogurile cat si articolele in digg.com
Toata treaba asta a fost facuta de test! Cica a facut zeci de teste la viata lui :)
Chiar si eu am invatat extrem de multe de la el...
Problema a fost atunci cand google, nu doar ca a penalizat site-ul principal dar a mai si banat/sters contul de blogger. Deci nici bloggurile nu mai erau live.
-
Ce spui tu Vali, mi se pare a fi un linkwheel la nivel industrial. Mergea acum ceva timp, sunt aproape sigur ca merge si pe .ro la un keyword cu concurenta medie...insa nu tine la infinit, nu e o tehnica eficienta.
-
Tks.
Nu am idee cat de greu e "web design india".
Test, netest, interesa volumul de munca in ore/bani per total, inclusiv cu creare articole.