-
Hosting de la hostagtor
Salutare , as vrea sa iau pachetul Baby Plan de la hostagtor , pana acum am platit la mai multi , am un script care nu merge la romarg , de fapt merge daca iau un pachet scump , cica din ratiuni de securitate . In fine , cine a lucrat cu cei de la hostgator as aprecia un feedback . Multumesc
-
Eu m-am mutat de cam 2 luni pe hostgator, acelasi plan.
Pana acum sunt foarte multumit, nicio problema, support f bun!
-
colaborez cu cei de la hostgator de peste 2 3 ani, totul a mers perfect de fiecare data !
-
Care ar fi motivele de securitate? Posibil sa te lovesti de asta si la hostgator daca cei de la romarg ti-au sugerat vps/dedicat.
-
am un site de socializare , pentru copii , scriptul nu merge la romarg , am pus pe u alt host , nu vps/dedicat , si a mers ...oare chiar am nevoie de vps/dedicat?
-
Eu sunt la Hostgator de vreo 2 ani si ceva si n-am avut probleme cu ei. Au un support bun si ajuta chiar si in probleme care nu-i privesc, gen chestii legate de site si nu de hosting.
Ce vrei tu e simplu de verificat. Iei planul, cauti un cupon care-ti reducere costul primei luni la 1cent si daca nu merge renunti. Poti oricum inainte sa-i contactezi pe chat si sa le ceri parerea ,daca ai ce cere. Cupoane sunt, iti dau si eu unul daca nu gasesti deci n-ai ce risca :)
-
multumesc , imi poti trimite te rog cuponul ? Am sa incerc. Mai sus cineva m-a intrebat ce nu mergea la romarg : scriptul phpfox sau socialengine
-
din cerintele de pe site-ul phpfox cu siguranta mergea la romarg, va merge si la hostgator - doar cerintele optionale posibil sa nu le ai pe orice cont shared, cum ar fi ffmpeg care consuma resurse
-
Am luat cu ajutorul lui Morariu ( merci again ) , pentru o luna la hostgator , de proba ..., sa vedem cum merge treaba
-
Am avut si eu la Hostgator un cont si am fost foarte multumit de ei, cel mai mult mi-a placut suportul lor live. Din pacate daca ai un site mai maricel si incepe sa manance din resurse vei ajunge cu contul blocat.
Hostgator e bun pentru site-uri mici .