Nu stiu cat este de corecta sau eficienta aceasta metoda, insa am gasit-o pe un forum strain, si am zis ca ar fi ok daca as prezenta-o si eu aici. Respectivul spunea ca o metoda de optimizare a blogurilor ce ruleaza platforma Wordpress este notificarea a cat mai multe liste de ping posibile.
Pentru realizarea acestei metode este nevoie de Max Blog Press Plugin, ce poate fi gasit aici si de o lista de URL dofollow care da ping. Respectivul prezenta o lista de 204 linkuri, ce poate fi gasita aici.
In principal, tehnica e sa activezi respectivul plugin, si sa copii respectiva lista in Max Blog Press Ping Area.
Personal, ma gandesc sa testez respectiva metoda, insa nu cred ca va merge deoarece blogul meu personal are continut in limba romana, si nu in engleza, asa cum este contentul de pe respectiva lista de pinguri. Daca cineva a mai incercat aceasta metoda de promovare in trecut, il rog sa posteze aici.
De asemenea, imi cer scuze ca am folosit adf.ly insa asta face parte dintr-un studiu de caz la care lucrez in acest moment. Sunt curios in medie, cat castigi la un page view cu adf.ly, dupa care sa prezint acest studiu de caz pe blogul personal si aici pe seopedia.

Răspunde cu citat