tu ca firma ce presteaza servicii ce scop ai?
Sa ai PR mare sau sa vinzi serviciile?
Ai dovedit suficient de mult ca nu prea stii ce e ala SEO, in locul tau mi-as scoate din semnatura acel link SEO
Versiune printabilă
tu ca firma ce presteaza servicii ce scop ai?
Sa ai PR mare sau sa vinzi serviciile?
Ai dovedit suficient de mult ca nu prea stii ce e ala SEO, in locul tau mi-as scoate din semnatura acel link SEO
salut. Pe siteul din semnatura ( si despre care presupun ca este vb aici ) ai in subsol un footer cu bannere si linkul promo.md. Cu ajutorul lui G Chrome ( detectarea limbii si traducere ) am reusit si eu sa pricep despre ce este vorba. Ma intereseaza sa stiu daca reteaua de siteuri iti aduce vizitatori pe site si in ce masura. Ms.
Stiu Rares, ar fi o pierdere de timp cu costuri mari la aspectul siteului dupa parerea mea ( si poate si alte dezavantaje ). Pe mine ma intereseaza doar potentialul unei astfel de retele. Sistemul mi se pare ok si poate ca exista retele care sa merite... chiar daca nu exista sigur or sa apara!
Schimbul de link-uri nu aduce decat foarte putini vizitatori
Andrei S - acest sistem nu prea aduce vizitatori ... Ca sa aduca vizitatori cit mai multi este necesar ca acei utilizatori (vizitatori care intra) sa apese click pe acele bannere de jos , ce va insemna ca alte persoane pe alte site-uri care utilizeaza aceasta sistema vor face click pe bannerul tau. Nu prea util din ceea ce tine de publicitate fara bani.
Dar au si locuri pe diverse site-uri ca de exemplu : ( 999.md ; torrentsmd.com ) in partea de sus a paginii unde este posibila postarea bannerului cu pretul de 1 leu / per click (daca nu gresesc) , fapt care este mult mai efectiv .
am inteles, ms de lamuriri!