Nichita sau sa nu dea link, nu e nimeni obligat sa accepte astfel de comentarii.![]()
PRO
CONTRA
Nichita sau sa nu dea link, nu e nimeni obligat sa accepte astfel de comentarii.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu sunt pro, am avut un comentariu cu cuvinte cheie potrivite pe un articol relevant site-ului meu, pe langa faptul ca m-am ales cu ceva trafic, dupa cateva luni dupa mi-a scos comentariul si s-a vazut in SERP`S la cuvantul cheie respectiv, scazusem mult.
Dane, nu aveai cum sa scazi de pe 2 pe 9 de la un singur comentariu. Doar daca acolo erau singurele cuvinte cheie din pagina.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Articolul respectiv era facut pentru un cuvant cheie long tail, format din 4 cuvinte. Si era pozitionat in primele 4 sau 5 pozitii pe google, la acelasi cuvant cheie la care am scazut eu si care era folosit ca ancora in comentariu. Poate nu imi aduc eu aminte bine, oricum daca voi ziceti ca nu se poate, atunci trebuie sa aveti dreptate pentru ca aveti mai multa experienta.
Un singur comentariu este prea putin probabil sa influenteze asa mult pozitiile, poate sa nimerit sa coincida si cu ceva schimbari de la google, si oricum un comentariu in care numele sa fie format din 4 cuvinte cheie mi se apre cam prea lipsit de decenta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pe nisele mici si pe long tail, orice link conteaza...deci da..e posibil. Dar doar in situatia asta.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 04:04.
Am votat "contra" si ca proprietar de blog dofollow (Krumel a explicat foarte clar motivele), dar si ca un comentator. Nu mi-am pus niciodata cuvinte-cheie ca anchor atunci cand am exprimat o opinie pe vreun blog si consider ca nu asa se castiga link-urile de calitate.
Ultima modificare făcută de Cristina Andrei; 15th September 2010 la 15:32.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)