Eu votez PRO cu urmatoarea mentiune, daca comentariile sunt consistente si la suiect, si daca cuvnatul cheie este doar dintr-un singur cuvant cheie.
La unul care se numeste "sutien" pot sa il accept dar daca se numeste "sutien de dama" dau reject
PRO
CONTRA
Eu votez PRO cu urmatoarea mentiune, daca comentariile sunt consistente si la suiect, si daca cuvnatul cheie este doar dintr-un singur cuvant cheie.
La unul care se numeste "sutien" pot sa il accept dar daca se numeste "sutien de dama" dau reject
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:57.
Eu sunt pro , pe langa ca te ajuta la seo fie ca este dofollow fie ca este nofollow, iti aduce si trafic, si asta cred ca vrem toti, nu ? toata lumea vrea un rank mai bun in google si trafic. Sa castigi linkuri doar din directoare nu te ajuta mai deloc, si unul care are un site de sutiene nu cred ca o sa castige linkuri vorbind lumea pe blog de sutienele lui. Iar daca unu din voi e angajat de o firma pentru un seo pe un cuvant cu o concurenta mare unde nu doar contentul unic te va ajuta, atunci ce vei face ? vei apela la inscrieri in directoare si vei zice nu la commenturi , pentru ca nu e frumos ?
![]()
Hmm..era un link mai sus si din el am dat in altul cu cateva exemple
Edit : si sunt sigur ca daca ar fi si aici, pe forum, voie cu 10 linkuri, 90% are umple semnatura![]()
Ultima modificare făcută de Carcotas; 14th September 2010 la 01:04.
sunt pro.
1. depinde de situatie
2. deja s-au adus destule argumente
Se mai pot folosi combinatii "Mihai Sutien" sau "Masina Ion" , ca sa fie multumita toata lumea
Etic ar fi sa nu se foloseasca cuvinte cheie, cu toate astea am votat Pro.
Intrebarea nu cred ca e pusa corect. Iar chestionarul nu cred ca o sa fie relevant.
Adica in "problema" asta sunt doua parti.
Pe de o parte e cel care are blogul, si in general nu agreaza comentariile folosind cuvinte cheie. Iar motivele sunt evidente. Dupa cum s-a mai spus e aiurea sa porti o discutie cu "piscine de exterior" sau cu "parchet laminat"
Pe de alta parte sunt cei care posteaza si cauta sa obtina cat mai multe backlinkuri. Deci clar ei sunt pro.
Deci PRO daca postezi CONTRA daca aprobi comentarii.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Am votat si eu pro. Cei deranjati de aceasta practica ar trebui sa implemeneze pluginul keywordluv. In felul asta semnatura poate fi de forma NumeReal de la Sutiene dama (linkul aici).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Voi vota contra. Blogul , notiunea de blog, nu a inceput ca fiind un jurnal online? Adica, eu imi impartasesc gandurile online. Ca intre timp a devenit ceva comercial este cu totul altceva.
Un link cuvant cheie are un singur si singur scop , sa primeasca inca un link. Chiar daca citeste articolul, chiar daca comenteaza relevant, este doar pentru ca vrea sa fie acceptat, in niciun caz pt ca intereseaza subiectul.
Eu vreau sa aud parearea unor oameni interesati cu adevarat de subiectul dezbatut.
Dar asa e pe la noi, exploatam orice resursa si nu dam 2 bani pe lucrurile ce conteaza cu adevarat, opriti-va din goana de a vinde si cumpara tot.
Probabil toti ati fi de acord sa aveti si pe facebook prieteni gen "Camioane de vanzare" care sa va dea commenturi la poze, nu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)