-
@big - parerea mea este ca aceasta metoda seamana mai mult cu metoda prin care profesorii universitari isi scriu cartile - cu 10 pagini de bibliografie la sfarsit.
Pentru ca - mai in gluma - daca furi de la un autor se numeste plagiat, daca furi de la 100 se numeste bibliografie :D
-
OT: profesorii universitari nu-si scriu cartile, studentii scriu cartile.
-
"Cu putina editare si un pic de curatenie a textului, obtineti un continut unic si proaspat despre subiectul care l-ati dezbatut."
Ok nu mai repet, vad ca fiecare intelege ce vrea el, imediat o sa ajunga sa fie Black Hat :)) ... in fine pe scurt inca o data:
Un incepator sau un om lipsit de idei sau un om lenes:
- Da copy/paste
- EDITEAZA
- dezvolta unele idei
- Creaza continut pentru vizitatori si nu pentru google
happy end
-
Stau sa ma gandesc ce inseamna SEO atunci. Putem vorbi atunci de SEO moral sau imoral. Eu vedeam SEO ca un mijloc sa-ti optimizezi un continut folositor celorlalti. Acum vad ca se cauta metode prin care sa fraieresti GOOGLE sa iti ridice site fara ca el sa aiba vreun folos pentru cei care il vad. Nu vad decat o crestere mare a BOUNCE. Totul atunci se rezuma la reclamele de pe site. Oricum putin probabil sa fac click pe o reclama a unui site fara continut. O sa ajunga si webul ca mail-ul plin de spam si de lucruri inutile.
-
Multi dintre noi nu mai sunt de mult SEO-isti, suntem marketeri. Scopul nostru e sa vindem produsele, fie ele produse proprii, afiliati sau reclame. Trebuie sa generam trafic, sa-l convingem si sa-l convertim. Restul e romantism.
Crearea de continut de calitate e doar o metoda, nu un scop in sine.
-
ok.. ai dreptate.. e romantism. De aia am eu Club Romantic :)
succes la vanzari indiferent care ar fi metodele :)
-
Nu mi se pare o mare revelatie asta mai ales ceva de mare importanta ca sa fie impartasit aici, tind sa ii dau dreptate celui care a scris mai inainte ca e o metoda de a avea continu pentru google si nu pentru vizitatori. Toti vrem continut mult sa ne gasim cat mai mult in google dar ce rost are o tona de cuvinte cand vizitatorul tau inchide pagina in secunda 2...pentru un trafic bun sunt la parerea ca iti trebuie calitate inainte de cantitate
-
Pe termen lung contentul de calitate va castiga...astea sunt tziganeli ieftine.
Catre site-ul tau cu continut artificial nu o sa linkeze nimeni "organic" deci nu o sa iti foloseasca prea mult.