Ce ziceti de smowtion sai bidvertiser.com?
Versiune printabilă
Ce ziceti de smowtion sai bidvertiser.com?
Doar din review-uri, cu Smowtion veniturile par a fi foarte mici, articolul vorbeste si de plusuri oricum dar nu ca o alternativa la Adsense, alternativa reala nu cred ca exista, si comentariile (spaniola, Smowtion sunt argentinieni): RuidoDigital » Ya no voy a usar Smowtion
2014 updates? :)
Indiferent de trafic afilierea renteaza doar la zosoisti ("Sa-mi iau link_gadget_afiliat_ascuns asta?"), ArboContext mort, Beyond in insolventa, tradeads.eu/bursadereclama.ro = NCH/spammeri de la ActiveSoft/teparii de la Boom, ... a mai ramas cineva in viata pe piata de publicitate .ro in afara de Adsense?
PS: un dram de umor negru, la recenta intalnire Adsense Romania, dl. Dan Bulucea a intrebat audienta "cine foloseste Adsense pentru ca nu are o alternativa mai buna?". Cam un sfert de sala a ridicat mana. Dl. Dan Bulucea le-a multumit pentru sinceritate. Sadic dar adevarat, criza a facut exact ce prognozam inca de la inceputurile ei, a eliminat concurenta gigantilor si le-a maturat calea pentru extindere. A nu se intelege ca a fost vreo conspiratie pusa la cale de Google, agentiile locale si-au facut-o cu mana agentilor proprii.
2014?
Dragi colegi, din experiență va spun ca google ofera foarte multe exemple despre cum sa folosesti google adsense, insa va indemn sa experimentati voi cum este cel mai ok.
Stiu ca multi aveti o foarte mare experienta in adsense, insa cat o experiență proprie nu face nici o mie de tutoriale.
Pt cei de la inceput, folositi anunturile 336x280 si 728x90 + anunturi link pe site.
Eu am cateva site-uri cu putin peste 1000 vizite / zi, si imi face din adsense peste 400 euro / luna, ceea ce pe mine personal ma mulțumește.
m-am uitat pe textad.traficdublu.ro
e activ (pare) in continuare.
am accesat sectiunea de bani online sa vad ce site-uri sunt acolo
din 370 de site-uri nu poti sa alegi nici macar 5.
majoritatea sunt cazute, disparute , n-au continut , ori sunt gdi (affiliate page).
si pe alte nise situatia e la fel.
practic se confirma , in romania nu ai de unde sa cumperi reclama cat de cat targetata.
chiar daca ai gasi , traficul e prea mic pe o nisa specifica.
am incercat bursa de reclama(display ads) cu un baner cu vizibilitate maxima , cineva spunea ca a obtinut 1 clic la 1700 de afisari , eu am obtinut 3 clicuri la 5 mii de afisari.
situatia e la fel de critica si pentru advertiseri si pentru publiseri.
cu singura diferenta ca advertiserul mai si scoate bani din buzunar.
cred ca pentru anumite nise chiar exista trafic din ro destul de bun , dar daca vrei o nisa de genul forex sau binary option , e curata tragedie, nici nu ai cum sa strangi cateva sute de clicuri ca n-ai de unde.
pe de alta parte , adwords,bing ,facebook,yahoo ,nu prea agreeaza linkuri de afiliere directa catre oferte cpa.
raman ca alternative 7search , dar aici nu gasesti trafic din romania pe cuvinte cheie ,poate si pentru faptul ca piata e foarte mica .
tradeads.eu/bursadereclama.ro se pare ca nu isi mai platesc facurile.
Si asa te prelungeste cu 2 luni dupa ce faci cererea de plata dar nici asa se pare ca nu platesc.
A primit cineva bani de la ei anul acesta ?