-
Insa eu nu inteleg o chestie, eu fac o sugestie care e unica aici in acest thread iar eu primesc un rep rosu de 'calitate' cu insemnarea de "haide sa ne aflam in treaba" .. deci logica unde e? Tind sa cred ca w3bmaster n-are loc de reply-ul meu, dar treaca de la mine is unele chestii de care nu-s capabil sa-mi dau seama, sau nu vreau. Asa se intampla, m-am obisnuit si accept realitatea.
Ma opresc aici, nu vreau sa strict thread-ul pentru frustrarile mele in legatura cu rep.
Spor.
-
Pune sugestia, insa uitate la cerinte te rog. E acolo un anumit format care trebuie urmarit. Gen:
29. Titlu metoda - descriere amanuntita (Nume autor - eventual url)
-
29 Creare mini bloguri Creezi 15-20 mini bloguri (2-4 posturi) pe blogspot wordpress bineinteles cu 2-3 linkuri per post e oleaca de munca dar nah ..
-
Am actualizat si suntem acum la 42. Alte idei. w3bmaster spune te rog numele intreg sa pot sa te citez ca nr 43
-
Am mai adaugat inca 30, suntem acum la 70 de bucati, alte idei. Nu imi vine sa cred ca nu mai sunt idei :)
Haide constructiv, idei cat mai neobisnuite le astept aici postate.
-
La mine functioneaza f. bine aceasta metoda in ultima perioada.
71. Pune linkuri in articole site-ul tau spre alte pagini ale site-ului. Sunt multe persoane care copiaza articole ,dar nu scot linkurile din comoditate, nestiinta sau din cauza ca articolele sunt preluate automat. Astfel te alegi macar cu linkuri daca ti se fura continutul.
-
E intradevar o metoda insa e continut duplicat. Eu prefer sa ii anunt pe cei care fac asta sa deie jos articolele.
-
eu unul am observat ca daca site-ul e meu a indexat primul articolul si are si ceva vechime, nu este afectat de acest duplicate content al site-urilor mici care copiaza. Parca cantareste mai mult linkul in articol decat continutul duplicat..asta in cazul meu.
-
Emil am adaugat sugestia ta si inca 10. Inca 16 si am completat lista, alte idei?
-
Numele cui Marius al meu sau al metodei
Al metodei : Crearea de mini bloguri cu linkuri catre suitul tau si continut unic.