o idee de magazin virtual: cu pantofi (domeniu cu nume bun exista), concurenta exista, cautari pentru cuv "pantofi" sunt ... producatori sau distribuitori mai trebuie ... si clienti. daca e cineva interesat eu de la 15 octombrie ma implic
Versiune printabilă
o idee de magazin virtual: cu pantofi (domeniu cu nume bun exista), concurenta exista, cautari pentru cuv "pantofi" sunt ... producatori sau distribuitori mai trebuie ... si clienti. daca e cineva interesat eu de la 15 octombrie ma implic
salutare
da-mi voie sa-ti spun ca-mi pare f. rau pt. ceea ce ti s-a intimplat. cea mai mare greseala o face firma, pt ca in cel mai rau caz trebuia sa-ti explice ca trec printr-o perioada... sa-ti mai ia un milion, doua din salariu dar nu... oricum, razvan, nu pot sa cred ca un om cu calitatile tale (la seo ma refer) nu-si poate gasi ceva de lucru.
sunt sigur ca o sa rezolvi problema, cred ca sunt citeva firme de seo in bucuresti, poate ar trebui sa trimiti un cv cred ca te-ar lua imediat :)
si o curiozitate de-a mea, tu chiar nu ai nici un site, care sa-ti aduca un venit...? ai stat numai in salariu? greseala ta atunci.
bafta
Da, greseala mea ca m-am dedicat numai unui site. :)
Nu o sa se mai repete.
Firme de SEO in Bucuresti? Unde?
Cand isi baga femeia coada....
momentan nu am gasit doar una kondiment.com, ei detin si siteul optimizare-site.com (sau cineva din firma il are). baietii sunt f. buni, ii urmaresc de pe vremea cind incercam sa fiu un bun programator.
ar mai fi goldencube.com, lucreaza si pt. strainatate, dar sunt din buzau, cred. oricum sunt sigur ca nu i-ar interesa daca ai lucra de acasa...
mai erau, eu le am la favorite in ie, insa nu dau de ele acum, sunt sigur ca o sa gasesti...
referitor la problema cu magazinul virtual sunt sigur ca toti avem idei si am vrea sa lucram impreuna cu tine insa banuiesc ca tu nu poti astepta 2-3 luni pina ar incepe sa iasa ceva bani...
tot raul spre bine. peste un timp o sa-ti aduci aminte cu placere de momentul asta :)
eu unul nu as mai lucra pt. nimeni. de ce sa aduci profit altuia si nu tie. doar pt. ca el a a avut curajul sa investeasca in 2 calc, un tel fix si un fax iar tu nu? avem nevoie doar de putin noroc
numai bine
lixor, suntem pe aceeasi lungime de unda :)
@Razvan Personal am alte planuri, dar cu promo te ajut cu placere.
Si eu!
Sa-mi spui cand esti gata sa-i dam drumul !
http://neogen.ro/5ani/. am primit-o azi pe mail si poate si multi dintre voi. razvan poate este un semn de la Dzeu. eu unul cred in semen si revelatii. vei pune bazele unei mici afaceri impreuna cu alti baieti azi, cind neogen implineste 5 ani, iar peste alti 5 ani probabil ca nu veti fi rulat 1mil $ ca ei, ci mai mult si veti fii #1 :)
personal v-as fi rugat sa ma luati cu voi in echipa insa sunt deja implicat in prea multe si mi-am promis sa nu mai renunt niciodata la ceea ce am inceput. la fel ca si ceilalti va voi ajuta cu ce se poate. sunt sigur ca nu sunteti genul de oameni care uita...
va doresc bafta....
Daca nu e Razvan iti dai seama ca sterg Insoft.ro de pe fata lui Google nu ?Citat:
Originally posted by danic
[b]Daca nu e Razvan, iti dai seama ca nu imi prea pasa de Insfot... :)
In primul rand imi exprim parerea de rau pt Razvan .... In al doi-lea rand, daca imi permiti, eu zic sa te bucuri... Daca nu si-au dat seama de valoarea ta, inseamna ca nu te meritau... Cel putin asta e "filosofia" mea ...
In al trei-lea rand, daca "se pune de o combinatie" sunt dispus la parteneriat / colaborare, etc ... Nu de alta dar, se pare ca in curand ma voi alatura "somerilor" ... Si sincer, de-abia astept, sa faca ei primul pas ... :)
Capul sus si zambetul pana la urechi ... nu e draq chiar asa de negru, pana la urma!