Acum mi-am dat seama ca nu am o oferta detaliata despre serviciile pe care le ofer. Cum a trecut deja un an de cand suntem impreuna, cu multi dintre voi am colaborat, iar pana acum se pare ca toti au fost multumiti atat de articolele in limba romana cat si de cele in engleza sau franceza.
Prin urmare puteti apela la mine daca aveti nevoie de continut in cele trei limbi specificate anterior si daca nu sunteti in criza da timp. Prefer sa ma documentez bine si sa verific articolele de cateva ori inainte sa le trimit, pentru a obtine un feedback cat mai bun. Pretul incepe de la 1 euro/100 de cuvinte, posibil sa urce pana la maxim 2 euro la engleza si franceza, pentru romana teoretic nu exista sanse mari de crestere. Rog pe cei ce vor sute de articole sa nu incerce sa micsoram pretul, nu sunt unul din cei ce pot scrie pentru un singur client cate 10 articole pe zi, caci am deja contracte permanente.
Pot aborda teme diverse, mai ales ca ma pot inspira din 3 limbi diferite, deci pe langa ceea ce oricum stiu, ma mai informez si din mers. Nu scriu de proba (gratuit), in schimb putem face in asa fel incat sa fii sigur ca nu vei fi pacalit, dar ca nici eu nu voi munci in zadar. Pentru cei noi pe forum, plata este intotdeauna in avans.