exact ce scrie in titlu! pentru mai multe detalii contactati-ma pe PM sau o sa o fac eu !
Versiune printabilă
exact ce scrie in titlu! pentru mai multe detalii contactati-ma pe PM sau o sa o fac eu !
pret, detalii site ceva ???
dezvolta subiectul putin
as fi oarecum interesat.. poti sa-mi trimiti mai multe detalii prin pm?
multumesc
vand text link pe doua siteuri . ambele au PR 1 dar fara nici un link extern .
up ! mai am locuri !
up and running ...
mai am locuri.
ce site ? despre ce este vorba ? care e pretu ..si ai vrea schimb de link-uri cu un site pr3 ? tot in domeniul IT ?
ti-am trimis PM.
up !
salut. imi poti trimite si mie un pm cu mai multe detalii? mersi mult.
am trimis PM.
data updates:
Google info Pagerank: 4/10
Last access: Googlebot last successfully accessed your home page on Mar 25, 2008.
Pages Indexed: 124
Backlinks: 0
Yahoo info Pages Indexed: 2
Backlinks: 1818
Alexa info Backlinks: 0
Alexa Rank : 791007
vizitatori unici ultima luna : 4000
up !
ma intereseaza mai multe detalii, trimite-mi te rog pm cu url si preturi pentru 1-2 linkuri/12luni
ti-am trimis PM. sa te uiti si peste siteul de PR 3 si peste cel de PR 4. preturile ce ti le-am trimis sunt pentru un text link pe fiecare site .
vreau si eu detalii
trimite-mi si mie un PM.
vreau si eu pm cu detalii.
v-am raspuns la toti . artept feedback-ul vostru. pentru mai multe detralii sau discutii ma puteti contacta pe YM.
trimite-mi si mie detalii pe pm te rog
trimite-mi si mie
ms
am postat la toti in PM . sper sa fie pe gustul si portofelul vostru. astept feedbackul vostru.
pana acuma am pe siteul asta 6 linkuri vandute.
am raspuns ! in saptamana asta reduceri de pret ...ca de pasti !
interesat si eu, detalii te rog, merci.
am trimis si tie PM.
pentru cine nu am dat PM sa imi dea el si ii raspund. poate am uitat pe unii, scuze.
up to the top ! mai am doua linkuri de vanzare pe site. sunt dispus la mari negocieri si reduceri 20-30 %. acum e momentul ... updateul e aproape.
nu stiu daca te am mai intrebat, imi cer scuze, da mi un pret te rog.
merge infect internetul la mine sper ca ai primit mesaj !
Da-mi si mie pm te rog.
ti-am raspuns cu PM cu oferta mea curenta de siteuri cu linkuri disponibile de vanzare.