-
Articole pe blog
Salutare, pot oferi articole pe două bloguri.
Primul are o vechime de peste 7 ani (7 pe domeniul actual, 2 pe un alt domeniu, conținutul fiind mutat la acel timp), cu date precum DA&PA 35. Se scrie aproape zilnic pe el și totodată beneficiază de conținut suficient de calitativ, spun eu.
Un alt blog ceva mai „nouț” cu DA 21 și PA 32, pe care se publică mai rar, dar asta ar trebui să se schimbe curând.
Se poate oferi factură. De asemenea, la cerere se oferă și serviciul de scriere a articolelor.
Mai multe date pot fi discutate în privat.
ps: nu sunt ieftine articolele.
-
Salut,
Trimite-mi și mie preturile și linkurile in privat. Mersi
-
Salut Alex, ți-am lăsat un mesaj pe fb, poate ți-e mai îndemână acolo.
-
Între timp, DA și PA au crescut la 36 ambele. MozTrust este 4, domeniul are o vârstă de 8 ani și 55 de zile și se publică aproape zilnic pe el. Traficul a crescut destul de mult și el, având 676 vizitatori în medie pe zi, această cifră fiind într-o continuă creștere.
Drept urmare, dacă doriți un link de pe un blog de calitate pe care se publică articole normale, nefiind o fermă de advertoriale, atunci vă aștept cu un mesaj.
-
Am un articol disponibil pentru luna aceasta.
-
Vreau si eu pm cu ambele site-uri + pretul cu articol scris de mine/tine te rog
-
În decembrie sunt disponibile doar două articole. DA 35, PA 36, MozTrust 4. 8 ani și 109 zile vechime.
Articolele le scriu eu, în mod gratuit, și mizez pe materiale evergreen care să fie benefice pentru ambele părți.
Sărbători fericite vă doresc, în avans.
-
Salut, vreau si eu detalii, multumesc
-
Salutare Felix, ți-am trimis acum. Mai este disponibil un singur articol, apoi ne auzim în 2023.
-
Salutare, pentru 2023 ai ceva disponibil?Trimite-mi te rog pretul si linkurile daca da.Multumesc