Vând cont de publisher sa publicați câte advertoriale doriți. 500 lei pe an pe pedalampenet.com. Ofer factura de pe firma. Tel 0745643388 mail c_socaciu@yahoo.com.com
Versiune printabilă
Vând cont de publisher sa publicați câte advertoriale doriți. 500 lei pe an pe pedalampenet.com. Ofer factura de pe firma. Tel 0745643388 mail c_socaciu@yahoo.com.com
Asa ieftin? Daca mai ridici pretul.. sigur cumparam.
Îmi poți da referințe de preturi mai bune?
site-ul ala e defect... daca erai curios sa vinzi ceva iti pierdeai si tu 1 ora sa il aranjezi putin... sidebaru e afisat in footer... niste reclame nu au imagini...jumate de site e in engleza...
Cate pachete ai? Le vreau pe toate.. serios acuma, nu mai are forumul asta moderatori, admini, nimic? ce-s cu ofertele astea patetice? cumpara toti advertoriale pe un site in a carui „slogan” este inclus cuvantul advertoriale. E o pomana curata, 500 de lei advertoriale tot anul pe un „blog” cu „articole” de 100 de cuvinte maxim 200. Nu stiu cine moare de foame aici, dar pare ca tu. Mai ales cu literele alea mancate...
Apucă-te, mă, de treabă și lasă cerșitul. Sau du-te în gară, ai mai multe șanse de reușită. Lasă combinațiile, mă, ”Geani”.
Ataşament 4664 cel mai bun advertorial
Pacat ca nu sunt moderatori pe aici, ai fi meritat un avertisment sau un ban temporar.
E fix treaba lui/ei ce vinde si cu cat vinde. Daca nu cumperi, bate la alta usa si nu strica postul degeaba.
Suntem toti colegi pe acest forum, nu suntem tarani la piata. Grija la vocabular!!
Tony, adică ii susții pe ăștia care dau țepe? Pt că oferta asta exact aia este, o țeapă.
Daca era ceva habarnist nou pe forum l-ai fi lăsat să cumpere așa ceva?