Încă o colaborare încheiată cu Doro.
Versiune printabilă
Încă o colaborare încheiată cu Doro.
În perioada următoare se mai eliberează niște locuri (deja expirate de vreo două săptămâni) din blogroll-urile blogurilor. Ofertă este, astfel, încă valabilă. Valabil și pentru advertoriale.
Ofertă peste ofertă: achiziționați link-uri pe Omlette du Fromage și Octocat și primiți link gratuit pe Le moustache. Același lucru și pentru advertoriale. Detalii oe privat:
Valabil pentru orice perioadă de timp, în cazul link-urillor. Pentru oferta de preț a link-urilor, consultați prima pagină (cu mențiunea că Omlette și Octo au, acum, același preț).
încă o tranzacție încheiată. încă valabil. în curând vor mai expira câteva link-uri.
O altă tranzacție încheiată cu Cristi P sau rippo. Motiv pentru care rog un admin să mă lămurească în ce condiții această persoană ar putea să facă rost de o invitație. Eu îl recomand.
Super! Am colaborat foarte bine si o sa mai colaboram pe viitor :)
Într-adevăr, am colaborat cu dontedro și confirm cele spuse. De asemenea, multă stimă și din partea mea pentru el.
Incheiat colaborarea, multumit de promptitudine si de rezultate
Poate mai colaboram si pe viitor
merci
Mulțumesc frumos, roiv! Aceleași lucruri frumoase și despre tine. Recomand.
Reamintesc, oferta la oferta este valabila DOAR in Octombrie.
Recomand cu incredere.
ti - a disparut PR la iulia-diana-mihai.blogspot.ro, nu e 4
@avram, în widgetul meu din Chrome îmi arată în continuare același pr. o fi de la oscilația dintre .com și .ro...? Nu știu. Cine dorește, poate verifica fără probleme.
În altă ordine de idei, voi face cercertări, iar dacă se adeverește, momenten voi scoate Omlette-ul din listă, până-și revine. Dacă e doar o alarmă falsă, va rămâne.
--- Later Edit ---
@mulțumesc supercar!
îl recomand și eu ca și cumpărător.
omlette du fromage e scos momentan din ofertă până văd exact ce și cum.
oferta rămâne pentru Octocat și Le Moustache.
Încă o colaborare faină! :-)
@doro, iti multumesc!
Omlette du Fromage a revenit la vechiul PR 4. A trebuit sa fac o curatenie masiva. Asa ca reintra in drepturi si-l repun la vanzare cu link-uri (deocamdata), ca de la 1 ianuarie sa incep si cu advertorialele.
Cu octocat ce s-a intamplat? :(
Nu știu cum să-l fac... am încercat orice variantă posibilă... :( Dacă îmi poate cineva da un sfat, că deja mă ia cu toate căldurile...
--- Later Edit ---
mulțumită lui avram, octocat e iar în picioare! :D
La mulți ani și să aveți parte de tot ceea cevăr doriți, pentru că eu nu am de unde să știu ce-și dorește fiecare în parte. :)
Pun iar la bătaie blogurile pentru link-uri și advertoriale. Link-urile de până acum le-am păstrat o perioadă mai mare din cauza foielilor firmei de hosting din luna noiembrie, nevrând să creez neplăceri nimănui.
Voi reveni cât de curând cu niște oferte avantajoase.
Pentru detalii, PM me :)
După cum am zis, revin cu o nouă listă de prețuri link/advertorial. Pentru bannere, se va discuta în privat. La sfârșitul listei veți găsi și oferta lunii Ianuarie.
1. octocat.org (pr3, 2011) - content zilnic
Link 1 lunã/15 lei
Link 6 luni/75 lei
Link 12 luni/ 140 lei
Advertorial 1 link/45lei
Advertorial 2 link-uri/60 lei
2. iulia-diana-mihai.blogspot.com (pr 4, 2008)
Link 1 lunã/15 lei
Link 6 luni/75 lei
Link 12 luni/ 140 lei
Advertorial 1 link/45lei
Advertorial 2 link-uri/60 lei
3. Le Moustache (pr 3)
Link 1 luna: 10 lei
Link 6 luni: 50 lei
Link 12 luni 100 lei
Advertorial 1 link/30 lei
Advertorial 2 link-uri/45 lei
4. OCTOBER PHOTOS | A good snapshot stops a moment from running away (PR 2)
Link 1 lunã/10 lei
Link 6 luni/50 lei
Link 12 luni/95 lei
Advertorial 1 link/25 lei
Advertorial 2 link-uri/40 lei
OFERTA LUNII IANUARIE: La achiziționarea a unui pachet de link-uri pe Omlette du Fromage și Octocat, primiți gratuit pe aceași perioadă pe Le Moustache și October Photos.
De asemenea, la achiziționarea a două advertoriale, primiți unul gratuit pe Le Moustache.
Am colaborat si eu, totul conform planului. Recomand cu incredere..sa prindeti super mega oferta :)
Și eu îl recomand pe Sutzu la rândul meu, tuturor celor ce doresc să-i vândă advertoriale sau link-uri.
Corect, pe durata lunii ianuarie, am ofertă nouă care se poate vizualiza un pic mai sus!
Detalii PM.
Inca o colaborare cu succes. Recomand @kelt. Multa seriozitate si promptitudine. Multumesc inca o data @kelt.
Îți mulțumesc li eu Adi.
oferta valabila și în luna februarie
Încă o colaborare încheiată cu userul Petru87.
Recomand, foarte multumit de colaborare :)
Recomand și eu pe Petru.
Oferta continuă până la sfârșitul lunii aprilie.
Tocmai am incheiat o serie de 8 articole. Articolele sunt de calitate si comunicarea cu kelt a fost super ok. Recomand!
Multumesc.
Am scris advertoriale pentru inca doi useri seopedia.
Inca valabil!
Ofertă valabilă și în luna Mai
de asemenea, scriu și advertoriale pentru site-urile voastre!
in curand se mai elibereaza cateva locuri in blogroll.
încă valabil
Inca doua colaborari incheiate cu succes! Inca valabil.
valabil încă
colaborare încheiată cu succes între mine și userul gabi991, căruia îi mulțumesc și îl recomand.
Multumesc si recomand si eu. Totul a fost realizat rapid si serios.
Încă o colaborare pe termen lung realizată.
Încă valabil.