Plata pe 3 luni cu marea probabilitate de prelungire.
Advertorialele vor fi scrise se voi si presupune in mare descrierea unei tari ori a unei statiuni din tara respectiva.
Plata: transfer bancar
Versiune printabilă
Plata pe 3 luni cu marea probabilitate de prelungire.
Advertorialele vor fi scrise se voi si presupune in mare descrierea unei tari ori a unei statiuni din tara respectiva.
Plata: transfer bancar
Am trimis PM.
Am trimis PM
Cateva lamuriri:
Site-urile nu trebuie sa fie neaparat din nisa turism, se accepta si bloguri blogspot/wordpress daca au ceva vechime.
Fara bloguri unde din ultimele 10 articole, 8 sunt advertoriale.
Am un blog personal cu aproximativ 150 de posturi. Toate posturile sunt unice. Blogul are vechime de un an si jumatate, avand pr2.
Pot oferi atat advertorial, cat si link.
Advertorialul va contine maximum 3 linkuri externe (toate catre acelasi website) si va avea aproximativ 200-300 de cuvinte.
Pret advertorial: 8 euro
Pret link pe 3 luni: 9 euro
Daca iti prezinta interes oferta mea astept un pm.
Multumesc!
Te-ar interesa un link/advertorial pe Orsova ?
Let me know.
am colaborat foarte bine cu kleampa.recomand cu incredere.
@edy da-mi pe pm adresa blogului
@vali da-mi pe pm oferta de advertorial
deja am incheiat colaborari cu 8 dintre cei care m-au contact (in numar surprinzator de mare :))
Am trimis oferta mea pe PM.
am trimis si eu oferta.
Buna,
Am trimis si eu oferta!
Colaborat cu succes.
Colaborat cu succes.
Tocmai ce am scos banii de la banca. Cu alte cuvinte, colaborare incheiata cu succes. Sper ca sentimentul sa fie reciproc, dar probabil acest lucru va fi aflat dupa perioada in care linkul va sta pe blogul meu :) Multumesc.
Am facut rost de buget din nou, revin cu aceeasi cerinta ca-n si primul post.
Am Lasat PM!!!
Ai un Pm si de la mine
Va multumesc tuturor. S-a terminat si runda asta.
In total am incheiat parteneriate in urma topicului asta cu fix 40 persoane !!!
Declar oferta deschisa din nou.
Am colaborat fara probleme cu Kleampa. Recomand!
Oferta redeschisa in special pentru persoane cu care nu am mai colaborat. Persoanele pot fi aceleasi dar cu alte site-uri :)
Oferta valabila din nou
Inca disponibil.
Trebuie ca site-urile sa aiba ceva vechime, continut constant si de calitate (nu doar advertoriale).
Inca de actualitate ca vin cheltuielile de sarbatori :)
Deschid din nou pusculita.
In principiu au prioritate cei cu bloguri de turism dar am fost multumit pana acum si de alte genuri de site-uri.
Inca valabil in special pentru persoane cu care nu am mai colaborat. Persoanele pot fi aceleasi dar cu alte site-uri :)
In principiu au prioritate cei cu bloguri de turism dar am fost multumit pana acum si de alte genuri de site-uri.
Iti trimit si eu oferta imediat.
revin cu acelasi mesaj:
oferta este inca disponibila
atat pentru linkuri site-wide cat si pentru advertoriale
Am revenit cu aceeasi cerinta:
Sunt interesat de linkuri sitewide pe batch-uri de cate 3 luni pe site-uri/blog-uri din nise serioase (de preferat turism dar nu e o regula) si care nu au deja foarte multe link-uri sau linkuri din domenii dubioase (filme, videochat, jocuri).
Plata paypal sau transfer.
Salutare, ai PM de la mine cu ceva interesant :)
Am revenit cu aceeasi cerinta:
Sunt interesat de linkuri sitewide pe batch-uri de cate 3 luni pe site-uri/blog-uri din nise serioase (de preferat turism dar nu e o regula) si care nu au deja foarte multe link-uri sau linkuri din domenii dubioase (filme, videochat, jocuri).
Plata paypal sau transfer.
iti pot oferi pe https://romania-turism-ghid.blogspot.com
Parca din ce in ce mai putine oferte de calitate :(
Observ foarte multe site-uri facute strict pt advertoriale sau continut de calitate slaba.
deschid din nou acest topic cu speranta ca pot gasi site-uri mai de calitate
cerinta: site-uri din zona turism/calatorii/personale (dar care abordeaza si tema de calatorii) care sunt actualizate macar lunar si care nu au deja 10 linkuri in sidebar sau peste 50% din articole advertoriale
am nevoie ori de advertorial (scris de voi) ori de link site-wide pe perioade de cate 3 luni
Te pot contacta si persoane din afara forumului? Cunosc cativa instagram-eri care calatoresc mult si au {bloguri} | {ceva care seamana a blog} de calatorii.
putem incerca dar de obicei acesti influenceri merg pe alte tipuri de colaborari. pot fi gasit la kleampa[]gmail . apreciez ajutorul
Stiu, am trimis unuia (de probă) linkul si astept reactia. :D
Am iar un mic buget pentru vreo 10-15 linkuri
Sunt interesat de linkuri sitewide pe 3 luni pe site-uri/blog-uri din nise serioase (de preferat turism dar nu e o regula) si care nu au deja foarte multe link-uri sau linkuri catre domenii dubioase (filme, videochat, jocuri). Exclus genul de site-uri facute pentru advertoriale.
Plata prin transfer bancar.
Pentru ca mesageria de aici e destul de greu de urmarit, va rog sa ma contacti pe kleampa[]gmail