azi si doar azi link in sidebar/an 100 lei transfer bancar (sau 30EUR paypal)
Versiune printabilă
azi si doar azi link in sidebar/an 100 lei transfer bancar (sau 30EUR paypal)
Nu mai vand linkuri in sidebar, deoarece limita maxima a fost atinsa. Accept doar advertoriale scrise de mine (50 lei) sau de voi (40 lei). Intre timp, am mai colaborat cu adriant, Cristiann, tiroid, dar si cu alte persoane care nu au cont deschis pe seopedia din diverse motive, dar au dat de mine prin intermediul acestui forum.
Disponibil ptr advertoriale. Plata doar prin transfer bancar (ING). Cei care vor pe paypal, platesc 5 euro in plus.
Am colaborat cu userul relansat si totul a descurs rapid , corect si foarte satisfacator. Recomand.
Incepand cu 11 mai, voi avea un link disponibil in sidebar. (50/100/150 lei ptr 1, 3, 6 sau 12 luni)
Liber la advertoriale.
Valabil in continuare. 3 linkuri in sidebar plus advertoriale
incerc sa dau de tine pe email
se pare ca un site la care am cumparat advertoriale are contul suspendat de o buna perioada de timp
un tepar
am luat doua articole pe un blog de-al lui. evident am pierdut banii, contul este suspendat
pe email raspunde la misto...e usor sa fii mistocar in spatele unei tastaturi
relansat, vreau toti banii inapoi
pentru adminul site-ului: in luna mai a acestui an, domnul de mai sus ma contacta sa ii scriu doua advertoriale pe un site de pariuri pe care il detineam. "permanente" ca si perioada. le-am scris, banii mi-au fost livrati la timp, totul bine.
site-ul nu a mers asa cum a planuit, asa ca l-am lasat in paragina. am fost plecat o perioada si am lasat balta totul in online. inclusiv site-ul respectiv, a carui gazduire a expirat.
acum ce ar trebui sa fac? sa ii returnez toti banii, o patrime din suma virata sau radical de ordinul 3 din respectiva suma? daca trebuie sa ii restitui ceva, cati ani sau cate luni trebuia sa tin ON site-ul ca sa ma achit fata de om? intreb la modul cel mai serios, pentru ca si eu la randul meu am platit cateva sute bune de euro pe linkuri si nu am mai umplut casute de mail ca sa imi recuperez banii.
in momentul in care dau drumul la site, cu baza respectiva de date, sa fie sigur ca o sa fie si advertorialul lui. insa cum acest lucru nu se va intampla in viitorul prea apropiat, eu nu am de gand sa ii restitui nici macar un franc. punct.
asta e prima si ultima mea interventie.
seara buna!
Dude...nu te agita
Esti tepar.
Sa imi returmezi cat ai spus pe email...tu ai spus toti, eu am spus jumate. Acuma ii vreau toti 85. Ne auzim