Anuntul nu mai este valabil, se pare ca "amicul" meu nu trimite banii. M-am ars si eu, am astepat de joi sa primesc banii si nimic.
Versiune printabilă
Anuntul nu mai este valabil, se pare ca "amicul" meu nu trimite banii. M-am ars si eu, am astepat de joi sa primesc banii si nimic.
Atunci suntem 2 in aceasi barca, eu astep de dumineca
Nu sunt in nicio barca si nici nu astept bani, insa am citit acest subiect si mi se pare cel putin ciudat
Nu inteleg sensul acestor actiuni. Sa postezi pentru un prieten.
Acum ar fi normal ca toti sa-ti dea tie reputatie negativa, pentru ca te-ai folosit de dreptul tau ca "membru seopedia" sa faci acest anunt.
Practic esti creditor in acest moment.
Ps: Nu am nimic cu tine sau cu oricare alta persoana care practica aceste metode de "ajutorare" dar trebuie sa fim constienti de consecinte.
My 50 cents.
Nici eu nu am primit banii, ii astept de sambata. :) Neserios tipul.
Neserios, am fost contactat pe mess, motivand ca datorita faptului ca bancila sunt inchise sambata si duminica nu a putut sa faca transferul :)
Oricum nici nu avea de gand sa plateasca, deci teapa.
Aviz viitorilor clienti.
De nerecomandat.
In primul rand nu trebuie sa uitam sa fim oameni, daca m-a rugat ca avea nevoie de trafic si era dispus sa plateasca, eu l-am ajutat (crezand totodata ca va ajut si pe voi sa faceti un ban), dar facerea de bine .......
In al doilea rand am mentionat pe forum ca tipul nu este de incredere (atunci cand mi-am dat seama).
Nu stiu de unde atata agitatie, ca nu a pierdut nimeni nimic, nici eu. Nu am primit banii asa ca i-am tinut bannerul 4 zile moka, mare pierdere. Normal era sa dau drumul la banner dupa ce vad banii, dar nu e obligatoriu.
Daca merit eu reputatie negativa, nu aveti decat sa-mi dati, ca dau si eu la randul meu, am observat ca asta-i practica pe forum. Cum primesc, cum dau imediat si eu, ca sa nu se supere nimeni.
Sunt creditor in acest moment, ma Zimbrule da unde te trezesti aici, am vreo creanta fata de cineva? Nu mai folosi cuvinte care nu le intelegi! Nu ai vrea sa ma executi silit?
Ai PM si de la mine .
Va rog nu-mi mai trimiteti PM-uri legate de acest subiect, va mai spun inca o data, tipul nu este de incredere, zice ca o sa cumpere, ca trimite banii, dar nu trimite nimic. Imi recunosc greseala si un moderator poate sa inchida/stearga acest subiect.
Asta e o atitudine puerila. Nu suntem la piata sa facem schimb de reputatii. In plus iti pot da rep negativa si totodata imi pot pastra anonimatul. Ce faci atunci, iei la rand toti membrii cu care ai discutat in contradictoriu si le dai reputatie negativa?
Stai linistit, daca vei primi puncte de rep negativ anonime, nu sunt de la mine. Eu am obiceiul sa ma semnez, atat atunci cand apreciez un post, cat si atunci cand cineva calca pe bec.
@Anturaju93: In plus, acel Rep Power din dreapta conteaza ;) Una e sa dai tu negativ, alta e sa dea roby sau eu.