Cumpar 4-5 articole pe site-urile dvs. pentru un site de jocuri online, deci nisa sa fie de divertisment.
Pretul pe care il pot plati pe un articol scris de voi este de 5$.
Cine este interesat il rog sa trimita PM.
Multumesc.
Versiune printabilă
Cumpar 4-5 articole pe site-urile dvs. pentru un site de jocuri online, deci nisa sa fie de divertisment.
Pretul pe care il pot plati pe un articol scris de voi este de 5$.
Cine este interesat il rog sa trimita PM.
Multumesc.
hhhmm.. daca te intereseaza pe bestfun.ro ma cauti si ma gasesti. accept paypal.
Ti-am trimis PM!
Daca te intereseaza totusi si pe blog personal/generalist iti stau la dispozitie.
Din pacate nu am ceva nisat pe divertisment.
Am cumparat destule pana acum. Am sa redeschid cand o sa fiu iarasi nevoit.
Multumesc colaboratorilor:)
Multumesc si eu.
Detin mai multe site-uri care sar putea sa te intereseze. Acestea le poti vedea pe :
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...-site-uri.html
Ma poti contacta pe PM pentru detalii
A spus c-a cumparat destule. Nu stiu de ce ii intrati omului pe gat.
Mai cumpar 3 articole tot la acelasi pret, dar pentru cei interesati sa vanda, rog doar site-uri de divertisment. Multumesc!
Cine e interesat il astept cu PM.
Cumpar in continuare articole pe nisa divertisment. Pot oferi si mai mult, dar asta in functie de calitatea site-ului, articolului si cele cele. Cine are de oferit ceva, il rog sa trimita PM.
Am colaborat cu el, este ok.
pe broski.ro si vorbim.info te intereseaza?
Cumpar in continuare articole la 5$ scrise de voi, pe nisa divertisment. Cine e interesat, il rog sa-mi trimita PM cu adresa site-ului si pentru mai multe detalii.
Multumesc
Recomand si eu. A facut plata la timp. :)
Il recomand si eu pe Freek. Plata imediat.
Multumesc!
Pentru moment am cumparat destule. Cand voi fi nevoit, voi reveni.
Cumpar in continuare articole, insa de data aceasta pe site-uri cu continut in italiana (adv. sa fie tot in italiana ). Ofer intre 5 si 10 $, in functie de calitate.
Astept oferte pe PM.