Pentru epayment, o conditie obligatorie este sa ai statut juridic.
- totusi dintre cei de pe seopedia (care nu au statut de persoana juridica) nimeni nu lucreaza cu firme pentru inchirierea de bannere?
- voi cum procedati ?
Adidasi haine originale Reebok, Adidas, Ecko, G-unit, Dc Shoes: www.originals.ro
eu de obicei .. cand am vandut reclama .. am primit banul si dupa am oferit serviciul .. am mers pe incredere .. nu am dat tepe .. pentru ca am fost constient ... tepele nu duc decat la reducerea numarului de clienti
Eu am incheiate doua astfel de contracte, unul cu o firma si altul cu o fundatie. In ambele cazuri am prestat servicii in calitate de persoana fizica si mi-au retinut 10% din venit.
O firma poate plati unei persoane fizice si prin DISPOZITIE DE PLATA nu doar prin chitanta si factura, se poate face contract intre o persoana fizica si o persoana juridica foarte simplu, eu am astfel de contracte, am fost verificat de Garda Financiara si au zis ca sunt OK, se retine impozit la sursa, adica firma retine impozitul si il plateste.
@haos Epayment nu emite factura, si ar trebui ca respectiva persoana fizica sa aiba contract cu epayment si nu cred ca ii convine sa dea 100E doar pentru initializare si altele.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)