-
este veche metoda, pe forumurile straine se vorbeste foarte mult despre asta, dar pe cele din ro nu prea am vazut discutii de genu.
Haos, ai mare dreptate, nimeni nu isi va spune aici strategia, cel mai bine este sa o gandeasca fiecare, dupa ce analizeaza beneficiile mai multor tipuri de link-uri.
succes!
-
Una e sa nu iti spuna nimeni strategia exacta (cum e lesne de inteles), dar alta e sa fim asa secretosi cu sursele de sustinere linkuri. Suntem o comunitate aici nu ?
Trecand mai departe, pasul urmator, am gasit o lista oarecum ok de site-uri de SB romanesti unde voi inscrie fiecare din articolele principale din layerul principal:
BunDeCitit.ro - cand ai chef de ceva bun...de citit !
proddit.com - ce e nou online
Ghidoo - descopera internetul interesant.
?men.ro - ?tiri, noută?i, poze, clipuri, articole
riro
Știri, Imagini, Videoclipuri - MerităCitit.ro
Autostrada Blogurilor - hai la promovare - Publicitate Gratuita Pentru Proprietarii De Bloguri
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
P.S.: I-am pus aceasi intrebare lui Joseph Archibald (initiatorul postului de pe warriorforum de care aminteam la inceput) :) . Raspunsul aici Do the 40 Days Warrior Challenge Methods Still Work? | Life and Times of a Brit Living in the Philippines
-
Dupa cum vad bundecitit.ro nu te ajuta prea mult pentru ca iti deschide siteul in frame, asa ca numai vizite prin recomandare o sa primesti fara backlink. In rest celelate siteuri cred ca pot fi foarte utile pentru backlinkuri suplimentare spre articole. Eu am folosit Ghidoo.ro si Smen.ro.
-
foarte interesant, trebuie sa aplic si eu aceasta strategie :)