-
Revoltator !
Este incredibil cat de neseriosi pot sa fie mare parte dintre webmasteri. Au trecut cateva luni de la ultima verificare a site-urilor cu care am facut link exchange si observ ca mai mult de 70% dintre link-uri nu se mai afla pe respectivele site-uri. Sper ca ceea ce am patit eu sa fie invatatura de minte pentru toata lumea si sa va luati masuri.
-
salut andrei, poate ne lasi si site uri care au scos link-urile ...
mersi
-
Ar fi bun ca linkurile sa fie bagate intr-o baza de date, facut un crawler care sa verifice periodic daca backlink-ul exista. Daca nu delete from..
-
Dupa un an dispar cam 90%. Linkurile spre directoare dispar in maxim o luna.
Porci.
-
Da, cel mai bine ar fi sa ai un programel ce verifica automat existenta link-ului. Dar multi dintre cei care scot link-ul dupa un timp se bazeaza pe faptul ca administratorul directorului nu o sa aiba timp sa verifice si asta.
-
Stiu ca exista un astfel de software... care sa poata face un fel de verificare. Oricum... mai apare si problema site-urilor offline. Se intampla ca atunci cand verific un link exchange sa gasesc site-ul "partener" ca fiind offline - caz in care am constatat ca se poate folosi cache-ul de la google penmtru a verifica prezenta link-ului (si sa sper ca respectiva pagina va fi din nou online).
-
am in al meu director romanesc (versiune phpLD 3.3 ) un script care verifica acest lucru prin simpla apasare a unui buton ( validate links ).
cand link-ul reciproc dispare din site-ul listat in director , atuncea scot si eu site-ul respectiv.
softul trimite si un mail catre proprietar pentru a instiinta acest lucru.
daca site-ul respectiv e cazut ( problema de host ) atuncea revin cu scriptul de cautare urmatoarea saptamana.
problema la LE e ca intotdeauna trebuie sa verifici periodic parteneri
-
O recomandare pt. un program de verificare a link exchange-urilor aflate pe site-uri partenere???
-
Chiar nu stie nimeni vreun program care verifica link-exchange-urile de la site-urile asa zis partenere?
-
Pe enlgeza nu dispar. Din 10 site-uri cu care am facut LE acum 4-5 luni, mai am sus 9 link-uri. Asta e diferenta de educatie :(