Salutare,
Am demarat activitatea la doua site-uri si m-ar interesa sa fac ceva link exchange.Site-urile sunt:
Exif.ro - fotografie and related
RomStiri.com - stiri, noutati etc
Versiune printabilă
Salutare,
Am demarat activitatea la doua site-uri si m-ar interesa sa fac ceva link exchange.Site-urile sunt:
Exif.ro - fotografie and related
RomStiri.com - stiri, noutati etc
Vezi ca Exif.ro redirectioneaza catre exif.ro/mail/src/login.php
Crezi tu ca s-a rezolvat... exif .ro duce in alta parte decat www. exif .ro
nu-mi place niciunul din cele doua site-uri , primul nu merge ( duce pe mail ) iar al doilea este preluare de rss in speranta ca o sa scoti ceva cu ads :D vizitatori putini , chiar deloc ... ce pot spune , incearca sa scrii si tu pe ele .. baga-le wordpress si atunci mai vb :)
Ehh, am uitat sa dau un restart la httpd si de asta nu vedea modificarile din httpd.conf.
Dupa cum ai citit si mai sus a fost o problema de neatentie si de asta nu mergea link-ul direct iar pe cel cu w w w nu mi-a permis forumul sa-l postez pt ca sunt inca "incepator" pe aici. :|Citat:
nu-mi place niciunul din cele doua site-uri , primul nu merge ( duce pe mail ) iar al doilea este preluare de rss in speranta ca o sa scoti ceva cu ads vizitatori putini , chiar deloc ... ce pot spune , incearca sa scrii si tu pe ele .. baga-le wordpress si atunci mai vb
Cat despre site-ul cu stiri e on line doar de 2-3 zile de unde ai vrea sa aiba asa multi vizitatori, de fapt nici celalalt nu are decat vreo 2 sapt de cand e lansat la apa si inca lucrez la ele.
Nu, nu o sa bag wordpress pe site-ul de stiri ci o sa fac eu un script care pe langa stirile din rss o sa introduc si stiri proprii, articole, analize economice si de business and stuff.
Chiar daca m-am adresat aici pentru link exchange nu strica si ceva opinii despre site-uri cu toate ca sunt in plin proces de organizare si asezare a site-urilor.Citat:
Repede sari cu critica el vrea sa faca link exchange nu cere sfaturi.
Merci mult de suport! ;)
Sa auzim de bine!
avand in vedere ca vrei sa iti imbunatatesti ambele siteuri voi face link exchange :D
Site meu : OnSilver
Astept raspuns si cum te trec :)Cod:<a href="http://onsilver.blogspot.com" title="stiri , noutati , evenimente , internet , telefoane , muzica , politica , reclame , sanatate , sport , vedete , video , glume , jocuri , imagini">OnSilver</a>
Imi mai trebuie un post ca sa pot trimite mesaje private! :|
Adica asta pe care il scriu acum :D
Daca e ok iti trimit un PM.
Hmm, ciudate regul astea cu link-urile si cu nr de posturi, or fi avand si ele un scop. :)
LE: Rezolvat! Ale tale sunt deja on line! ;)
done , te-am adaugat , ciudat nume ai la link , imi ocupa cam toata casuta de titlu :)) eu nu am aia de titlu sorry ... :( am doar un fel de plugin , link , nume , add :P
Nu-i bai, cu toate ca ar fi util un title ;)
BTW, la exif.ro baga-i si www in fata
Ciauz!
PS. Inca astept propuneri de link exchange!
done
Ma intereseaza si pe mine un schimb de linkuri cu exif.ro. Site-ul este picof.net. Da-mi acordul tau si te adaug (inca n-am un loc special pentru link exchange, asa ca tu vei fi primul adaugat ;) ).
Nu iti pot raspunde la PM pentru ca nu am inca 5 posturi. Ti-am trimis email pe BizarreDesign[la]gmail[punct]com
iti pot pune pe www. sibir. ro jos la utile
daca esti de acord scrie-mi pe supportro@sibir.ro
:rockon:
@ zarathustra: Ai mail!
Cu @bilygates s-a rezolvat :) de zilele trecute
Adaug in lista si link exchange cu site-ul VanzariDomenii.com pentru cine este interesat.
Sunt interesat de toate 3. Scrie-mi pe: alexandru.iordan la gmail.com. Site-ul meu este prestez.com