sunt interesant intr-un schimb de linkuri cu siteuri mici cu
www.gemiv.com
si
www.einter.ro
si siteuri mari cu
www.itbox.ro
astept raspuns, multumesc.
Versiune printabilă
sunt interesant intr-un schimb de linkuri cu siteuri mici cu
www.gemiv.com
si
www.einter.ro
si siteuri mari cu
www.itbox.ro
astept raspuns, multumesc.
revin acum......pana acum nu am avut timp sa raspund....
deci sunt deschimb la orice schimb de linkuri cu www.einter.ro
care mai contine
http://www.einter.ro/bancuri/
http://www.einter.ro/director/ (cu acces din www.itbox.ro) vezi acoloc categoriile
http://www.einter.ro/taxi/
http://www.einter.ro/radio/
http://www.einter.ro/vremea/
http://stiri.einter.ro
so...?
cine se baga ? :p
dar nu ai si tu site-uri cu mai multe pagini indexate sau cu multe pagini ce urmeaza sa fie indexate?
asa. ce sa zic...as putea face o pagina desparata de parteneri in care sa pun....linkuri
Daca vrei as dori sa facem un schimb de linkuri intre itbox.ro si www.ldmstudio.com
Pe tot siteul sau pe categorii, cum vrei.
Am urmatoarele categorii:
www.directory.ldmstudio.com - director cu site-uri lb. engleza
www.ldmstudio.com/director/ - siteuri lb. romana
www.anunturi.ldmstudio.com
www.ldmstudio.com/subtitrari.php
www.ldmstudio.com/tonuri/
www.ldmstudio.com/software/ - deocamndata PR 0 dar subcategoriile free software, video codecs si players au toate PR4
Pe Index am PR 5 si 21.700 IBL's iar indexate deocamndata 66.200 de pagini pe tot siteul dar pana acum nu am fost interesat de numarul de pagini insa acestea vor creste desi eu nu sunt adeptul paginilor foarte multe si care sa nu aibe cache in google.
Toate subcategoriile din directoare, anunturi, etc. au PR de la 3 in sus.
Siteul are IP dedicat.
Astept un raspuns.
Daca este cineva interesat de http://www.concurs.biz
vreau sa apar si eu pe siteurile voastre, siteul meu este www.anuntmagazin.ro , cine este dispus sa facem link exchange poate sa trimita linkul catre site-urile lui la anuntmagazin@yahoo.com si eu le voi pune
pe site cu conditia sa fie un serviciu reciproc.
merci.
PR 0, nici macar indexat in google :)Citat:
Originally posted by andrei_soare2000
[b]vreau sa apar si eu pe siteurile voastre, siteul meu este www.anuntmagazin.ro , cine este dispus sa facem link exchange poate sa trimita linkul catre site-urile lui la anuntmagazin@yahoo.com si eu le voi pune
pe site cu conditia sa fie un serviciu reciproc.
merci.
OFFTOPIC - @ andrei_soare2000
In primul rand, inainte de a incerca sa gasesti pe cineva sa faci schimb de linkuri, trebuie sa indrepti anumite probleme:Cod:<html>
<script type="text/javascript">
<!--
window.status='Welcome to Anunt Magazin';
-->
</script>
<title>Anunt Magazin ( anunturi on-line, prin SMS sau MMS )</title>
<meta name="KEYWORDS" content="imobiliare,imobiliar,vanzari,inchirieri,oferte,cereri,oferte imobiliare,agentii imobiliare,anunturi imobiliare,agentie imobiliara,apartamente de vanzare,terenuri de vanzare,case de vanzare,vile de vanzare,spatii comerciale,birouri,anunturi gratuite,anunt imobiliar,regim hotelier,inchiriere spatii comerciale,inchirieri garsoniere,apartamente de inchiriat,imobiliare Bucuresti, gratuit, anunt, anunturi, anunturi publicitare, globlenuri, publicitate, mica publicitate, anunturi gratuite, oferta, gratis, free, oferte calculatoare, mesaje, advertising, vanzari, cumparari, schimburi, televizoare, video, satelit, hifi, radio, discuri, benzi, cd-uri, instrumente, foto, telefoane, birotica, calculatoare, electrocasnice, electronice, imobiliare, hobby, colectii, carti, ziare, reviste, arta, sport, turism, cazare, animale, internet, imbracaminte, incaltaminte, piata, alimente, comert, garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, inchirieri, schimburi, mobila, amenajari, instalatii, materiale, constructii, obiecte de arta, anticariat, gradinarit, plante, auto, moto, velo, diverse, motociclete, motorete, biciclete, oportunitati, dacia, nova, opel, japonia, contracte, laptop, monitoare, munca, servicii, idei, afaceri, meditatii, cursuri, scoli, simco, inscriptionari, php, mysql, linux, curs, curs valutar">
<meta name="DESCRIPTION" content="Site ce ofera posibilitatea trimiterii anunturilor on-line, direct prin SMS sau MMS. De asemeni anunturile pot contine 8 poze si 1 videoclip ">
<meta name="ROBOTS" content="INDEX,FOLLOW">
<meta name="resource-type" content="document">
<meta name="rating" content="General">
<META NAME="expires" CONTENT="never">
<META NAME="language" CONTENT="romanian">
<META NAME="distribution" CONTENT="Global">
<META NAME="revisit-after" CONTENT="7 Days">
<META NAME="email" CONTENT="anuntmag@anuntmagazin.ro">
<meta name="Abstract" content="imobiliare,imobiliar,vanzari,inchirieri,oferte,cereri,oferte imobiliare,agentii imobiliare,anunturi imobiliare,agentie imobiliara,apartamente de vanzare,terenuri de vanzare,case de vanzare,vile de vanzare,spatii comerciale,birouri,anunturi gratuite,anunt imobiliar,regim hotelier,inchiriere spatii comerciale,inchirieri garsoniere,apartamente de inchiriat,imobiliare Bucuresti, gratuit, anunt, anunturi, anunturi publicitare, globlenuri, publicitate, mica publicitate, anunturi gratuite, oferta, gratis, free, oferte calculatoare, mesaje, advertising, vanzari, cumparari, schimburi, televizoare, video, satelit, hifi, radio, discuri, benzi, cd-uri, instrumente, foto, telefoane, birotica, calculatoare, electrocasnice, electronice, imobiliare, hobby, colectii, carti, ziare, reviste, arta, sport, turism, cazare, animale, internet, imbracaminte, incaltaminte, piata, alimente, comert, garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, inchirieri, schimburi, mobila, amenajari, instalatii, materiale, constructii, obiecte de arta, anticariat, gradinarit, plante, auto, moto, velo, diverse, motociclete, motorete, biciclete, oportunitati, dacia, nova, opel, japonia, contracte, laptop, monitoare, munca, servicii, idei, afaceri, meditatii, cursuri, scoli, simco, inscriptionari, php, mysql, linux, curs, curs valutar">
<META NAME="author" CONTENT="Onnero Software">
<META NAME="publisher" CONTENT="Onnero Software">
<META name="Copyright" content="Copyright 2005 - Onnero Software">
<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="favicon.ico">
<head>
<title>Anunt magazin</title>
</head>
1 - meta tagurile pozitionate in tagul <head> </head>
2 - meta keywords sa contina maxim 8, 10 cuvinte cheie, reprezentative pentru acel website
3 - La descriere, maxim 15 - 20 cuvinte.
Faptul ca folosesti 100 de cuvinte in keywords nu iti va aduce succesul cautat de tine , si deci nici pentru altii (schimb de linkuri) nu repretinti nici un interes...
4 - JavaScript- ul ala in primele linii ale site-ului iti fac mai mult rau decat crezi. Nimeni nu se bucura la faptul ca il pui tu sa voteze nu stiu ce, etc, in plus face rau d.p.d.v SEO ..
5 - Dupa ce ca ai pus JS-ul ala in primele linii de cod, nici nu ai auzit macar de DOCTYPE .. corect ? Unde este ? O fi necesar ?
6 - Revin la acel JS .. In Firefox nici macar nu se vede .. Si repet .. iti face rau... si tie , si celor care s-ar risca sa faca schimb de linkuri...
7 - Nu se iese NICIODATA pe net, si mai ales nu se incepe promovarea unui site NETERMINAT. Ce cauta "Linkuri si bannere aici !!" acolo ??
8 - Este un site in flash, ceea ce pentru google si altii este egal cu ZERO ! Nu vede continutul..
9 - Tagul <title> apare de doua ori ..
10 - Mai sunt multe lucruri, dar deja e 01:48 si nu mai am rabdare ...
Sfat: Repara-ti greselile, invata cat de cat ce si cum se face, iar apoi iti promit ca vei gasi link-exchange / parteneri, etc
Succese..
Solicit un schimb de linkuri.
1->3
3->2
unde :)
1) taxi.itbox.ro
2) radio.itbox.ro
3) siteul tau
ps. 1 si 2 se pot interschimba. cineva interesat?