-
Propunere caritabila
Dragi membri , am o propunere caritabila pentru cei carora le pasa si de altii.
Eu sunt clovn si am o mica trupa si incepand cu aceasta luna ( august ) vom organiza lunar cate un spectacol caritabil la cate o casa de copii , vom face pictura pe fata , baloane modelate , animatie pe Catalige , jonglerie si jocuri interactive , dar am vrea sa le oferim si ceva ( dulciuri , sucuri , jucarii , eventual hainute )
Astept cu nerabdare o reactie
Va multumesc mult
-
Salut,
Da-ne mai multe detalii. Cel putin eu te ajut cu placere.
-
detalii
eu vreau incepand din aceasta luna sa fac cate un spectacol la o casa de copii , eu pot asigura animatia , benevol , dar nu imi permit sa cumpar : ( dulciur , sucuri , eventual jucarii sau hainute , ) nu vreau sa-i umplu de cadouri dar nici cu mana goala nu prea as merge + mai sunt costuri logistice ( baloane, machiaje ) caut oameni cu suflet care sa se implice cat de cat , de organizare ma voi ocupa personal , deci nu trebuie sa alerge nimeni . iar toti
" eventualii sponsori " pot asista si la spectacol si la achizitionarea celor necesare .
Eu nu vreau nimic pentru mine , vreau doar sa fac un gest nobil ajutandu-i pe cei care au nevoie.
Pentru alte detalii sunt diponibil la orice ora
-
Imi place ideea ta. As vrea si eu sa contribui cu ceva, cateva sute de mii pentru dulciuri. Din pacate eu stau in Cluj, deci nu o pot face direct, dar pot sa virez banutii intr-un cont, undeva.
Cred ca oricine de pe acest forum, care este implicat personal in optimizare, isi permite (este o "meserie" destul de banoasa) sa faca un act caritabil si sa puna intr-un cont cateva sute de mii, sau chiar cateva zeci de mii , cel putin o data, nu credeti? De exemplu, cred ca se poate renunta la cateva beri :lol: . Voi cei din Bucuresti ati putea organiza cumva chestia asta...poate ajungem si in mass media cu treaba asta - "Comunitatea online Seopedia.ro ajuta copiii orfani", parca si vad titlu in ziar :D
Bravo "happyclown" pentru ideea ta, nota 10. Sper sa iasa ceva frumos din asta!
Astept sugestii, raspunsuri, pareri...
-
Da, foarte buna ideea.
happyclown, de tine depinde.
-
tot eu
Ce pot spune , e ca va multumesc din suflet pentru interesul pe care il aratati, un cont nu am , dar am card , insa e o chestie la mijloc , eu as vrea ca treaba sa fie foarte transparenta , nu vreau sa ma acuze cineva ca imi insusesc foloase necuvenite.
Va multumesc inca odata.
-
Pai vino cu o rezolvare "transparenta" si ajutam si noi cum putem :)
-
posibila solutie
1. fiecare v-a spune pe forum cat , sau cu ce a participat.
2. bonuri fiscale pentru cele cumparate
3 . Un bucurestean sau mai multi ( membru Seo) cu inima mare ma poate insotii la spectacole sa vada ca nu duc sponsorizarile la mine acasa.
Multumesc si astept si alte pareri
-
E o solutie destul de buna, in lipsa alteia.
A mai ramas sa ne dai numarul de card...
Cam o data pe luna o sa mergi la Case de Copii?
-
raspuns
scuze ca raspund asa de greu dar am avut niste spectacole , zilele astea voi merge la case de copii ca sa vad unde voi face luna asta spectacolul , si voi reveni pe forum cu toate detaliile .
Va multumesc