Normal ca sunt citite. Insa structura unui site construit cu frame-uri este din start invechita/depasita/limitata, din toate punctele de vedere.
Versiune printabilă
Normal ca sunt citite. Insa structura unui site construit cu frame-uri este din start invechita/depasita/limitata, din toate punctele de vedere.
Buna tuturor si in special tie "Zaducu"
Prea bine mentionat Krumel.....
"Nu stiu daca sarind sau nu, poate fi cineva interesat.
Ce dai si ce primesti? Nimeni nu da ptr. nimic. "
Zaducu daca imi permiti sa-ti analizez stilul, apari pe un forum si ceri direct un Link, totodata mentionand ca situl tau a aparut de 3 zile, din care rezulta ca nu ai, sau ai prea putini vizitatori.
Cred ca nu are nimeni pretentii, de la un sit nou , insa pretentiile tale fiind un nou sit pe net sunt prea mari. Scuza ma din nou, insa stilul si abordarea pe care o folosesti par a fi inpropice.
Sunt absolut constient, daca ai fi intrebat pe unul dintre membri cu un stil aparte , pentru ati da un link acum la inceput doar pentru ca esti un "newbie" l-ai fi si primit.
Sa ai un sit nu inseamna sa fi si webmaster, pe langa Seo ai nevoie si de un strop de "stil si caracter". Nu-s persoana care sa-ti dea indicatii, e doar o precizare...si crede ma ca o sa ai mult mai multe rezultate....
Iti doresc mult noroc cu situl tau.....
Leo
[/b]
Yup, lumea e rea... dar nu uita ca orice sut in fund e un pas inainte :D
Cateva recomandari:
[list][*]nu fa publicitate unui site inainte sa ai partile critice (front page + tot ce tine de contactul cu utilizatorii, asta incluzand forumurile) functionale[*]dupa cum au spus si altii, renunta la frames; nu usureaza browsing-ul, ci il ingreuneaza[*]incearca sa scapi de flash; stiu ca arata bine, dar nu e potrivit pentru meniuri (pe langa problemele de usability, nici nu sunt sigur ca botii sunt in stare sa-si dea seama care din textele din flash is link-uri)[*]incearca sa gandesti un design care sa te reprezinte, si sa fie cat de cat original; sincer, design-ul site-ului tau imi sugereaza un template din ala facut pe banda rulanta;[*]in lumea radioamatorilor e o regula: inainte sa emiti, trebuie ca o perioada sa stai sa asculti: inveti o groaza de chestii in felul asta; regula asta se aplica si aici: intai sapa, rtfm, vezi ce au de spus altii mai vechi in domeniu, si dp aia intrebi/ceri[*]cel putin in cazul meu, problema nu e de link gratis sau nu, ci de imagine: nu pun la mine link-uri catre site-uri naspa. period.
[list]
Astea fiind zise, astept cu interes un layout decent si continut cat de cat coerent, si o sa ai link de la mine.
Vrei sa spui ca tu ai un website ne-naspa ? Sau ce ? :wink:Citat:
Originally posted by m0n5t3r
[b]nu pun la mine link-uri catre site-uri naspa. period.
pai in primul rand site-ul lui m0n5t3r se valideaza... e scris dupa standardele web actuale...
acum poate omul nu e designer, poate doar developer
As vrea parerea lui, mersi.
eye candy nu-si are locul acolo unde vrei sa transmiti informatie... nu-s grafician, sunt programator, n-are rost sa incerc sa impresionez prin eye candy cand sunt bun la cu totul altceva... in plus, http://pages.pgsit.org/2003/gzuchlinski/li...libox/index.php
edit: si da, cred ca pagina mea arata bine.
Mersi pentru raspuns. Clar acum.Citat:
Originally posted by m0n5t3r
[b]si da, cred ca pagina mea arata bine.
Bai, deci scuzati-ma, dar voi sunteti rai (nu toti)!!! Eu m-as simti prost sa imi zica cineva asa, nu va ganditi si voi un pic. Zaducu e cineva care ar ajuta pe oricine. Fiindca m-a ajutat cu atate lucruri NA CA I-AM PUS EU LINK (LA TOATE SITE-URILE LUI, SIC):
www.dim99.net
www.lexen.ro
www.factory.ro
Uite si aici daca nu ma credeti:
http://andypopa.sdf-eu.org/links.htm (in curand http://andypopa.sdf-eu.org/links.php )