vreau si eu mai mult trafic .. cum pot sa-mi maresc traficul prin metode free. ( e pentru www.automotorclub.com )
Versiune printabilă
vreau si eu mai mult trafic .. cum pot sa-mi maresc traficul prin metode free. ( e pentru www.automotorclub.com )
Link si link si iar link.... cauta parteneri, cauta in continuare, link-uirea aduce trafic, link exchange-ul ajuta la romani.
Tind sa observ o chestie.....
In dmoz (care e Dumnezeu pentru google) site-urile romanesti sunt acceptate mai usor de catre editori si ai sanse mult mai mari sa scoti un PR beton daca te link-uiesti cu un cuvant cheie cu alte site-uri cu PR (tocmai pentru ca sunt si ele in DMOZ)
Deci, alege un cuvant cheie, si optimizeaza. :)
Nu e vorba ca sunt acceptate mai usor ci doar ca editorii romani sunt mai activi si au mai putine site-uri de editat. In sectiunea engleza sunt milioane.
exact, o explicatie buna, felicitari celor din Romania pentru rapiditate
In special lui krumel :]Citat:
Postat în original de vladimir @ Feb 8 2006, 02:14 AM) [post=9818
felicitari celor din Romania pentru rapiditate
[/QUOTE]
In special lui krumel :) El e taticul nostru in dmoz
da-mi un exemplu concret pentru situl meu [url="http://www.automotorclub.com"]http:]Citat:
Postat în original de vladimir @ Feb 7 2006, 07:43 PM) [post=9809
Link si link si iar link.... cauta parteneri, cauta in continuare, link-uirea aduce trafic, link exchange-ul ajuta la romani.
Tind sa observ o chestie.....
In dmoz (care e Dumnezeu pentru google) site-urile romanesti sunt acceptate mai usor de catre editori si ai sanse mult mai mari sa scoti un PR beton daca te link-uiesti cu un cuvant cheie cu alte site-uri cu PR (tocmai pentru ca sunt si ele in DMOZ)
Deci, alege un cuvant cheie, si optimizeaza. :)
[/QUOTE]
da-mi un exemplu concret pentru situl meu http://www.automotorclub.com
alooo ce ati patit oameni buni .. se intampla ceva ciudat pe forumul asta ... sunt topicuri la care se vb o zi sau maxim 2 si dupa aia sunt lasate balta .. tocmai cand iti e lumea mai draga.
Epox, metodele clasice credeam ca s-au mai discutat. Poti sa faci o promovare a site-ului tau trimitandu-l la directori free (incearca si la cei de afara) scriind in forumuri, publicand articole, scriind in bloguri, etc. In cazul tau, ar fi indicat sa faci si un sitemap.
Vladimir se referea sa-ti alegi inteligent un cuvant cheie si sa optimizezi pt el. Ideal e sa alegi un cuvant cautat dar fara multe rezultate in SE. Cred ca tu ai putea sa optimizezi pt "club auto".
problema e ca eu nu prea stiu ce inseamna optimizare.
Cat despre directoare free am tot incercat ....
Daca ai terminati cu directorii, treci la bloguri si forumuri. Daca postezi in cele de specialitate, vei avea niste linkuri foarte naturale. Apropo, cand vorbesc de forumuri nu ma refer la link in semnatura.
Citat:
Postat în original de miromulus @ Feb 11 2006, 01:02 PM) [post=10053
de pe forumuri am un trafic frumusel .. forumuri din romania, germania, cehia, rusia ..... cam un 5,5% din trafic este din forumuri ... un 30% din motoare de cautare si cam 55% vizitatori directi ... restul d]
Daca ai terminati cu directorii, treci la bloguri si forumuri. Daca postezi in cele de specialitate, vei avea niste linkuri foarte naturale. Apropo, cand vorbesc de forumuri nu ma refer la link in semnatura.
[/QUOTE]
de pe forumuri am un trafic frumusel .. forumuri din romania, germania, cehia, rusia ..... cam un 5,5% din trafic este din forumuri ... un 30% din motoare de cautare si cam 55% vizitatori directi ... restul de pe un link exchange etc etc
Cea mai buna metoda din punctul meu de vedere este sa ai un subiect bomba pe care un site de stiri sa il preia, si sa aiba link catre siteul tau.Un flux imens de vizitatori se vor napusti asupra ta.Material sa ai.
am avut stiri si poze bomba .. au si fost preluate acestea .. .dar au trecut ... mai am inca cateva stiri bomba dar le tin pentru atunci cand designul nou al sitului va fi gata. Ganditi-va bine ce bine ar prinde .. stire bomba .. si un alt aspect al sitului .... ;)
avand in vedere ca in ultimile zile am avut mari probleme si am pierdut trafic imens vin cu o rugaminte la voi .. care ma ajuta cu afisarea bannerului sitului meu in paginile voastra ? doar pentru cateva zile .....
Pune aici un banner.
B)Citat:
Postat în original de eRwin @ Feb 23 2006, 06:40 PM) [post=10856
Da, intradevar, suna a misto :lol: , dar nu e.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 23 2006, 07:36 PM) [post=10857
Trebuie sa am acel ba]
B)
[/QUOTE]
Da, intradevar, suna a misto :lol: , dar nu e.
Trebuie sa am acel banner, daca vreau sa-l ajut ;)
cine vrea sa ma ajute sa-mi dea un PM ca sa pot da un link cu bannerul ....
Direct 442 59,73%
Motor de cautare 141 19,05%
stiri.itbox.ro 42 5,68%
Ceva, ceva, se simte ;)
Asa ca vom continua cu aceeasi reteta.
http://stat3.trafic.ro/stat/automotorclubc...006/02/24/#stat