SI ce credeti ca am discuta daca neam intalni sau doar sa bem berica Prefer aia cu berica face to face si probleme web aicea ca de asta este forumul asta
SI ce credeti ca am discuta daca neam intalni sau doar sa bem berica Prefer aia cu berica face to face si probleme web aicea ca de asta este forumul asta
Deci cine vrea o teleconferinta? Ca sa stiu sa fac un alt topic. Daca nu sint interesati, imi cer scuze de intruziune.. pe mine m-ar interesa o teleconferinta.
Restul, distractie placuta la intalnirea din Bucuresti.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Dupa cate vad, parerile sunt impartite legate de teleconferinta. Revin cu clarificari: eu voi fi moderatorul acestei conferinte(webinar) si voi da cuvantul celor care se inscriu sa vorbeasca cu voce. Va fi si o camera de chat(scris). Eu cred ca mai degraba mi-ati trimite PM sa va inscrieti decat sa stam sa analizam ce ar presupune si daca se merita. Din momentul care intrati in video conferinta aveti posibilitatea sa iesiti in orice moment.
Tema acestei intalniri va fi crearea unui asa zis Mastermind pe principiul unde-s multi puterea creste. Eu fac parte dintr-un asemenea mastermind din afara si , chiar daca nu sunt activ, am gasit parteneri de afaceri de incredere.
Eu unu sunt adeptul intalnirilor face to face si anuntati-ma si pe mine cand va intalniti...dar in acelasi timp sunt adeptul intalnirilor frecvente altfel "relatia" este voiajera...intalnirile online sunt mai comode si efortul este minim(nu mai vorbim ca ne permite sa ne intalnim nu numai cei dintr-un anumit oras)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)