Chestiile astea cu videochat-ul is mai lejere si mai ieftine. Nu tre` sa platesti 40 de lei pentru bilet pana-n Bucuresti/Constanta/Timisoara si etc.
Chestiile astea cu videochat-ul is mai lejere si mai ieftine. Nu tre` sa platesti 40 de lei pentru bilet pana-n Bucuresti/Constanta/Timisoara si etc.
Da, dar n-au farmecul unei intruniri reale, nu cred ca o sa se intample...
ar fi interesant sa se fixeze un program, adica maine discutam despre cutare, pe 1 despre altceva, etc. altfel fiecare fata din chat va primi invitatie la cafea si cam atat![]()
Din cate am vazut, scopul intalnirilor/conferintelor constau in prezentarea unei afaceri, promovarea unor servicii catre poporul neeeducat.
Ori cam toti oferim o gama similara de servicii![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
N-am webcam la Asus-ul meu vechi de vreo 3 ani jumate, ce ma fac?
Chestiile astea cu teleconferinte nu merg, nu au mers niciodata pentru un asemenea scop.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Sausage fest.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Sa avem rabdare pana se incalzeste vremea. Apoi o sa gasim o zi sau un weekend. Dar sa fie cald, ca sa zambim din inima, nu de la frig.![]()
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
iuddavali@ Din pacate s-ar putea sa asteptam mult pana o sa vina primavara...
Totusi nu am vazut pe NIMENI care sa spuna DE CE sa se faca o astfel de teleconferinta.
Presupunem ca ar fi 30 de useri conectati, cam cum s-ar intelege lumea acolo? Sau tragem bilete de ordine?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)