-
Actualizare NS-uri
Miercurea trecuta am schimbat hostingul cu unul oferit de catre alta firma si din cate am observa nu s-au actualizat complet NS-urile nici pana astazi, am observat asta pt. ca pe vechiul host inca imi mai apar in log-uri vizitatori.
Eu stiam ca NS-urile se propaga in maxim 72 ore, dar vad ca traba sta altfel, dupa o saptamana de la schimbare, inca mai primesc vizite pe vechiul host.
Voi ce parere aveti (este vorba despre un domeniu .ro) are vreo legatura cu Rotld sau pur si simplu cam asta este durata de propagare?
-
Problema e ca unii provideri de internet fac cache la dns mai mult decat ar trebui.
Totusi chiar 7 zile n-am observat sa tina niciodata...
-
printre ei am observat ca se numara si rds-ul...
-
Cere inchiderea contului la vechiul host. Acest lucru grabeste propagarea.
In mod normal, dns-urile pentru .ro se propaga in maxim 12 ore.
Ceea ce spui tu nu este deloc normal. Nu mi s-a intimplat niciodata in peste 4 ani de cind stiu cu ce se maninca hostingul sa aud de nepropagare in 7 zile. ROTLD-ul nu a mai avut probleme de acest gen de mai bine de jumatate de an, ma indoiesc ca este acolo problema. Pentru mai mult ajutor, ar trebui sa iti stiu dns-urile actuale.
-
Va salut pe toti cei activi de pe forum, sper sa nu fie o problema ca postez aici. O noutate pentru mine, poate si ptr. altii este ca administrarea domeniilor la RoTLD se poate face si online, iar datele de contact pentru proprietarii de domenii nu mai sunt vizibile.
-
Administrarea domeniilor stiu ca se face de foart mult timp online, datele de contact am obs. acum ca nu mai sunt vizibile.
Creeaza un topic separat de acesta, pt. ca nu, nu ai postat unde trebuie.
EDIT: Am deschis eu deja unul aici