Salut,
Stie cineva provideri de hosting din Bucuresti, preferabil cu datacenter propriu? Hostway sunt ok?
Multumesc anticipat.
Salut,
Stie cineva provideri de hosting din Bucuresti, preferabil cu datacenter propriu? Hostway sunt ok?
Multumesc anticipat.
xServers au datacenter propriu in Bucuresti
Datacenter propriu nu este un + neaparat din experienta mea. Daca ai nevoie de gazduire shared/vps si nu dedicat parerea mea e sa cauti o firma specializata pe asa ceva, eventual cu servere colocate (asta iti asigura faptul ca nu dispar peste noapte, investitia in servere fiind una notabila + cunostintele necesare configurarii unui server in general).
Cei cu datacentere din punctul meu de vedere fie o sa te cam ignore pe partea de hosting neavand timp pentru un client mic (o sa compare clienti de sute/mii de euro /luna de la dedicate cu cei 2-10 euro /luna ai tai de la shared) fie supportul nu va fi de calitate (un angajat, mai ales pe salar din Romania, nu poate fi specializat pe toate domeniile, daca este bun la level 2-3 support pe dedicate nu o sa aibe experienta sau "chef" sa te ajute cu lucruri ce tin de level 1 support).
Ca sa iti dau exemple de firme ce le recomand pentru shared ar fi elvsoft, mxhost, rohost si eventual webfactor.
Tot ce e scris mai sus e din parerea mea personala si din experienta mea de ~7 ani din domeniul de hosting.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)